Bir dizi temaslar için Almanya'da bulunan Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve Futbol Şube Sorumlusu Fatih Ün, Neuss şehrinde Nevşehirli Gurbetçiler ile akşam yemeğinde bir araya gelerek Nevşehir Belediyespor için destek sözü aldı. 

Kulüp Başkanı Yusuf Kaya burada yaptığı konuşmasında; "Nevşehir Belediyespor'un sadece Nevşehir'de yaşayanların değil, tüm Nevşehirlilerin gurur kaynağı olduğunu söyledi. Almanya'da yaşayan gurbetçi hemşehrilerimiz tarafından gösterilen büyük ilginin Almanya'daki gurbetçi vatandaşların Nevşehir Belediyespor'a olan ilgisinin ve aşklarının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Kaya, "Kırmızı-beyazlı ekibimiz Nevşehir Belediyespor'a gönül verenlerle birlikte olmak ve aynı havayı teneffüs etmek bizim için daha da mutluluk verici. Bugün hemşehrilerimiz takımlarına destek sözü verdler. Burada yapılan yardımdaki miktardan çok, niyet önemli. Almanya'da örnek bir kampanyaya imza atan Nevşehirli hemşerilerimize şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Başkan Kaya açıklamasının sonunda; "Nevşehirli Kıymetli Hemşehrimiz Ve Aynı Zamanda Almanya Türk Federasyonu Bölge Başkanı Sayın Tansel Çiftçi'ye Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik adına bu güzel organizasyonu tertip ettiğ için teşekkür ediyorum" dedi.