SPORCULAR AVRUPA SAHNESİNE ÇIKIYOR

Spor 23.05.2019 - 11:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3669+ kez okundu.
 

SPORCULAR AVRUPA SAHNESİNE ÇIKIYOR

Güreş ve Boks Milli takımlarında yer alan Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Avrupa’da madalya için mücadele edecekler.

Güreş ve Boks Milli takımlarında yer alan Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Avrupa’da madalya için mücadele edecekler. Güreşçilerin İtalya’da, boksörlerin ise Romanya’da verecekleri mücadelelerdeki hedef madalyalarla yurda dönmek. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler sporculara başarılar dileyerek, milli takım forması altında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi. GÜREŞTE 8 SPORCU YER ALACAK 2019 yılı Yıldızlar Serbest ve Greko-Romen Güreş Avrupa Şampiyonası 17-23 Haziran tarihleri arasında İtalya’da yapılacak. Milli takımda Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünden Serbest Sitilde 5, Greko-Romen Sitilde ise 3 olmak üzere toplam 8 sporcu yer alıyor. Avrupa Şampiyonası’nda Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünü, Serbest Sitilde 51 kg’da Ahmet Yücel, 55 kg’da Muhammet Karakuş, 71 kg’da Halit Ozmuş, 80 kg’da Nihat Bektaş ve 110 kg’da Adil Mısırlı; Greko-Romen Sitilde ise 71 kg’da Abdullah Ateş, 80 kg’da Umut Çelem ve 92 kg’da Oktay Demir temsil edecek. BOKSTA GAMZE SOĞUKSU RİNGE ÇIKACAK Boks Federasyonunun 2019 faaliyet programında yer alan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası ise 23 Mayıs – 01 Haziran tarihleri arasında Romanya’nın Galati kentinde yapılacak. Yıldızlar Boks Milli Takımında toplam 26 sporcu yer alırken Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Gamze Soğuksu 48 kg’da ringe çıkacak. BAŞKAN GÜLER: “SPORCULARIMIZDAN BAŞARI BEKLİYORUZ” Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler sporculara başarılar dileyerek, milli takım forması altında en iyi mücadeleyi sergileyeceklerine inandığını söyledi. Başkan Güler yaptığı açıklamada, “Uluslararası platformda mücadele edecek olan sporcularımız hem ilimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Sporcularımızdan başarı bekliyoruz. Büyükşehir olarak ülke sporuna olan katkılarımız devam edecek” diye konuştu.
Güreş ve Boks Milli takımlarında yer alan Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Avrupa’da madalya için mücadele edecekler.

Güreş ve Boks Milli takımlarında yer alan Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Avrupa’da madalya için mücadele edecekler. Güreşçilerin İtalya’da, boksörlerin ise Romanya’da verecekleri mücadelelerdeki hedef madalyalarla yurda dönmek. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler sporculara başarılar dileyerek, milli takım forması altında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.
GÜREŞTE 8 SPORCU YER ALACAK
2019 yılı Yıldızlar Serbest ve Greko-Romen Güreş Avrupa Şampiyonası 17-23 Haziran tarihleri arasında İtalya’da yapılacak. Milli takımda Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünden Serbest Sitilde 5, Greko-Romen Sitilde ise 3 olmak üzere toplam 8 sporcu yer alıyor. Avrupa Şampiyonası’nda Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünü, Serbest Sitilde 51 kg’da Ahmet Yücel, 55 kg’da Muhammet Karakuş, 71 kg’da Halit Ozmuş, 80 kg’da Nihat Bektaş ve 110 kg’da Adil Mısırlı; Greko-Romen Sitilde ise 71 kg’da Abdullah Ateş, 80 kg’da Umut Çelem ve 92 kg’da Oktay Demir temsil edecek.
BOKSTA GAMZE SOĞUKSU RİNGE ÇIKACAK
Boks Federasyonunun 2019 faaliyet programında yer alan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası ise 23 Mayıs – 01 Haziran tarihleri arasında Romanya’nın Galati kentinde yapılacak. Yıldızlar Boks Milli Takımında toplam 26 sporcu yer alırken Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Gamze Soğuksu 48 kg’da ringe çıkacak.
BAŞKAN GÜLER: “SPORCULARIMIZDAN BAŞARI BEKLİYORUZ”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler sporculara başarılar dileyerek, milli takım forması altında en iyi mücadeleyi sergileyeceklerine inandığını söyledi. Başkan Güler yaptığı açıklamada, “Uluslararası platformda mücadele edecek olan sporcularımız hem ilimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Sporcularımızdan başarı bekliyoruz. Büyükşehir olarak ülke sporuna olan katkılarımız devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.