1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Spor merkezine yoğun ilgi
Spor merkezine yoğun ilgi

Spor merkezine yoğun ilgi

Gölbaşı Belediyesi Rauf Denktaş kapalı yüzme havuzu ve spor merkezi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Rauf Denktaş kapalı yüzme havuzu ve spor merkezi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Gölbaşı Belediyesi bünyesinde hizmet veren tesis, sağlığını korumak isteyen herkeze hizmet veriyor. Spor yaparak sağlığını korumak ve formda kalmak isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Gölbaşı’nda hizmet veren  Spor Tesisinde 950’ye aşkın üyeye 3 aylık dönemlerde farklı saat ve seans seçenekleriyle spor yapma imkanı sağlıyor. Tesisde 1 gün bay ve 1 gün bayan ve Pazar gunlerı karma  olmak üzere 7 gün hizmet vermektedir.

Spor Tesisi fitness,zumba, ve plates  branşlarının yapıldığı  tüm modern cihazlarla donatılmış durumda.Ayrıca tesisde souna  Sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirilen ev hanımları ve özelikle anneler, kendi çocuklarına da bu önemli bilgileri aktararak öğreterek sağlıklı nesillerin yetişmesine büyük katkı sağlıyorlar. Tesisde her hafta Salı ve persembe aksamları bayanlara yönelik zumba ve plates derseleri verilmeye başlanmıştır. Ayrıca tesis içersinde yer alan çocuk oyun grubu ve kreş sayesinde spor ailelerin çocukları keyifli dakillar geçirebilir.

Yüzme Kursuna Yoğun İlgi

Gölbaşı Belediyesi tarafından hizmet veren Rauf Denktaş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi'nde yuzme kurs kayıtları her ay   devam ediyor. Havuzu ve Spor Merkezi'nde profesyonel hocalar tarafından yüzme dersleri de veriliyor. Rauf Denktaş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi'ne kayıt işlemleri ve ücretlerle ilgili olarak isteyenler 485 50 37 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekler.

Bu haber toplam 3094 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.