Bugun...
SON DAKİKA

Spor Fizyoterapisti Avaner ve Diyetisyen Topal Hizmete Başladılar

Türkiye Hokey Milli Takım Spor Fizyoterapisti Kübra Avaner ve Diyetisyen Fatmagül Topal Hizmete Kahramanmaraş'ta Başladılar
facebook-paylas
 Tarih: 22-08-2019 19:08:14  -   Güncelleme: 22-08-2019 19:33:14

Spor Fizyoterapisti   Avaner ve Diyetisyen Topal Hizmete Başladılar

 Spor Fizyoterapisti  Kübra Avaner ve Diyetisyen Fatmagül Topal Atlas Sağlık Fizyoterapi ve Beslenme Danışmanlık Merkezinde sporcu sağlığı başta olmak üzere diğer sağlık problemleri konusunda hizmet vermeye başladılar.

 

Her  sporcu için sakatlanma riski barındırır


  Atlas Sağlık Fizyoterapi ve Beslenme Danışmanlık Merkezinde hizmet veren Türkiye Hokey Milli Takım Fizyoterapisti,  Kübra Avaner,'' Her  sporcu için sakatlanma riski barındırır. Sporcu için sakatlanmalardan korunmak ve sakatlanma sonrası sahaya erken dönmek çok önemlidir. Spor sakatlanmalarında alınan profesyonel sağlık ve uzman diyetisyen tarafından belirlenen beslenme desteği ile sakatlanmalar minimuma indirilir performans maksimuma çıkartılır.

 


Saha içinde, idman sırasında, müsabakalarda meydana gelen sakatlanmaların tedavisi;klinik masaj, kupa masajı, kinezyobant, akupunktur, elektroterapi, fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamaları ve sporcuya, spora özel beslenme programı ile hizmet vermekteyiz,'' dedi.

 

Başarı için burdayız. Tüm sporcuları kliniğimize bekliyoruz
Diyetisyen Fatmagül Topal'a ise,''Sporcu beslenmesi alanı multidisipliner yani sporcu diyetisyen antrenör işbirliği gerektiren bir alandır. bu alanda önemli olan sporcunun sağlıklı bir yaşam sürmesini, antrenman programına adapte olmasını, egzersiz sonrası hızla toparlanmasını ve yarışma performansını artirmaya yönelik beslenme ilkelerinin geliştirilmesidir. 

 

Müsabakalarda artan stres nedeniyle sindirim sisteminde denge bozulur.  İştahsızlık ishal veya kabızlık durumu söz konusu olabilir.  Bu durumlarda sporcu beslenmesi 1 sezon boyunca yapılan antrenman kadar önem kazanmaktadır.  


Kahramanmaraş'ta bulunan tüm sporcularin başarılı olabilmesi için vücut analizi yaparak uygun beslenme programını çiziyoruz.  Başarı için burdayız. Tüm sporcuları kliniğimize bekliyoruz'' dedi.

 


Atlas Sağlık Fizyoterapi ve Beslenme Danışmanlık Merkezinde Türkiye Hokey Milli Takım Fizyoterapisti Kübra Avaner'e  0542 724 97 13 nolu telefondan ve  Diyetisyen Fatmagül Topal'a ise 0544 242 73 03 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Etiketler

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI