Spor Bakanı, Ligde Yabancı Sınırına Yeşil Işık Yaktı - Son Dakika
Güncel

Spor Bakanı, Ligde Yabancı Sınırına Yeşil Işık Yaktı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Yabancı sınırı konusu gündemimizde. Kulüpler Birliğiyle konuştuk, milli takımı olumsuz etkilediğini söyledik." dedi.

23.11.2017 11:41  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Anadolu Ajansı'nda yayınlanan Editör Masası'na konuk olarak AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı ile editörlerin sorularını yanıtladı.

Bakan Bak, yabancı sınırıyla ilgili gelebilecek kısıtlamayla ilgili de sinyal verdi, "Kulüpler Birliği ile görüşüyoruz." dedi.

Bakan'ın açıklamaları şu şekilde:

"YABANCILAR AĞIRLIKTA OLMASIN"

"Yabancı oyuncu sınırı konusu gündemimizde... Kulüpler Birliği ile görüşüyoruz. Bu konuda Galatasaray'ın 4 sene üst üste şampiyon olduğu dönemdeki yerli oyuncu sayısına da dikkat çekmemiz lazım. Kulüplerin yabancı oyuncularla yaptığı kontratlar var. Bunları hemen sonlandırın diyemeyiz. Ama kulüpler birliğiyle konuştuk, milli takımı olumsuz etkilediğini söyledik. Yabancıya karşı değilim ancak yabancı sayısının ağırlıkta olmaması gerektiğini düşünüyorum."

Spor Bakanı, Ligde Yabancı Sınırına Yeşil Işık Yaktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Spor Bakanı, Ligde Yabancı Sınırına Yeşil Işık Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • fatih: sayın bakanım dolu yerli futbolcu var onlardan faydalanın büyük takımdakiler oynamıyolar takımı ligdenmi düşürsünler 1 0 Yanıtla
  • DAVRAZSPOR: GÜZEL AMA BİZE ÜLKE PUANINI SADECE CENK TOSUN VEYA OZAN NE BİLEYİM ALİ TURAN GETİRMİYOR. BUNLARI DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN. 1 0 Yanıtla

Advertisement