Haberler

Plakasız Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Oyun Tepki Çekti

Güncelleme:

Bursa'da yaşları 15 ila 18 arasında değişen 3 kişinin plakasız motosiklet üzerinde sergiledikleri tehlikeli oyun, büyük tepki tepki.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde plakasız motosikletle akrobatik hareketler yaparak dolaşan 3 kişi, görenleri hayrete düşürdü. İki kişinin motosiklet üzerinde, birinin ise diğerinin omuzları üzerinde sergiledikleri hareketler amatör kameraya yansıdı.

YAŞLARI 15 İLA 18 ARASINDA DEĞİŞİYOR

Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Sanayi girişindeki cadde üzerinde yaşları 15 ila 18 arasında değişen 3 kişinin, plakasız motosiklet üzerinde sergiledikleri tehlikeli oyun amatör kameralara yansıdı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Kamera görüntülerine göre, iki kişi motosiklet üzerinde oturur vaziyette, üçüncüsü ise arkada oturanın omuzları üzerinde yol alıyor. Sürücülerin uyarılarını önemsemeden tehlikeli şekilde seyreden gençlerin bu görüntüleri büyük tepki çekti.

İşte tepki çeken o görüntüler;

Plakasız Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Oyun Tepki Çekti

Plakasız Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Oyun Tepki Çekti

Plakasız Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Oyun Tepki Çekti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (16)

KADIYA SORUN:

CAHİLLERRR ORDUSU GERÇİ ORASI BURSA NORMALDİR BİRTBİRLERİNİN ÜSTÜNE BİNMELERİ

7
8
yanıtYanıtla
yeni ateist:

zenginler milyonluk arabaları pert ederler , babaları milyonluk gemi yakar , 5 yaşındaki çoçuğunun canı sıkılsa helikopter ile 1-2 saat tur atarlar , falan filan bu işler hep magazine haber olur. . . bizim fakir çocukların bütçeside mobiletle fantaziye uygun , ne yapsınlar. . . allah biz fakirlere tonla para verdide bizmi güzel fantaziler yapmadık. . . zengin uşaklara yarış pisti bile var biz fakirlere mobilete. . . ne kadar adilsin tanrım. . .

10
5
yanıtYanıtla
Gezegen:

Biz de genctik, biz de yaptik. . . . . . Ne olmus yani. . . . Egleniyorlar iste. . . . . Ne güzel. . . . . Biraz tehlikeli olabilir. . . . . . . Ama genclik iste. . . . . :-)

3
7
yanıtYanıtla
ELİN GEVURU:

GENÇLİK İŞTE İNŞALLAH PİŞMAN OLMUŞLARDIR

7
2
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

GENÇLİK Mİ ERGENLİK CEHALET Mİ ? , BAZILARINDAN DUYARDIM ;OSSURUĞU ELE DUTUP KOKLAMAK , HERHALDE BU OLSA GEREK .

7
2
yanıtYanıtla
taksici:

Osmanli sehri Bursa. 2023 her sey degisecek Bursa da degisecek.

2
6
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

ARİZONA KERTENKELELERİ :ddd::d:dd:

4
2
yanıtYanıtla
TİRREK:

aynen ya motoru suren tavla atıyor gıbıı hahahah havada ucanda cok havalarda :D

6
0
yanıtYanıtla
sorgula:

adamların tavla masası eksik Çok havalı hayat ucuz değil gençler yapmayın

5
0
yanıtYanıtla
..:

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title