Sözdinler güven tazeledi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin (ÇOSB) 15'inci genel kurul toplantısı gerçekleşti. ÇOSB Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler,

Çerkezköy 26.04.2017 19:03:00 0
Sözdinler güven tazeledi

19 GÜNDEM MADDESİ KARARA BAĞLANDI

 

Yoklama ve açılışın ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Divan Heyeti’nin de oluşturulmasının ardından sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Faruk Bektaş’ın gözetiminde gerçekleşen Genel Kurul’da Divan Başkanlığına Orhan Ermeç, Divan Üyeliklerine de Saim Buyruk ve Alp Karahasanoğlu seçildi. Genel Kurul’da 19 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Genel Kurul’un tamamlanmasının ardından söz alan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılımcıların yönetimlerine verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Şahsıma ve yönetim kurulumuza göstermiş olduğunuz güven ve teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu güveninize layık olmaya ve daha iyisini yapmaya çalışacağız. Sizin de destekleriniz ve katılımınızla daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

YENİ YÖNETİM KURULU OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ

 

Genel Kurul’da oy birliğiyle yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu da seçildi. Yeni liste şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Eyüp Sözdinler, NatanYakuppur, Ali Bekmezci, Fatih Elay, Ekrem Toptal Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Saim Buyruk, İlyas Kum, Ahmet Temiroğlu, Ahmet Murat Ercan, Şükrü Gündüz Denetim Kurulu Asil Üyeler; Hakan Gerdan, Zeki Dinç Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Cezmi Baykal, Süleyman Ak.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10