Büyük Torbalı

“Söz verenler kayboldu”

Ak Parti’nin düzenlediği genişletilmiş toplantıda konuşan “Partime ihanet etmedim. Bugün seçimi kaybettim diye ortadan kaybolup gitmedim. Biz dava için mücadele ettiğimizden, çıkar için mücadele etmediğimizden sevilmiyoruz. Kimseye koltuk sözü vermedik. O sözleri veren kişiler bugün burada yoklar” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
“Söz verenler kayboldu”
314 Görüntüleme
13 Haziran 2019 - 21:09
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ak Parti İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı sonrası ilk grup toplantısını gerçekleştirdi. Geniş katılım olduğu toplantıda Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Akbıyık önemli konulara değindi. Toplantıya Ak Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Feyim Özçelik, AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muhammet Oral, Ak Parti kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Torbalı Ege’de yer alan habere göre toplantıda Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Akbıyık, “Biz dava için mücadele ettiğimizden, çıkar için mücadele etmediğimizden sevilmiyoruz. Kimseye koltuk sözü vermedik. O sözleri veren kişiler bugün burada yoklar. Biz seçimi kaybetsek de mücadele edeceğiz” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI GÖREVDE

Toplantıda söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, “Bu toplantı bizi memnun etti. Ben başkanıma bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde birlik ve beraberliğin artması noktasında Cumhur İttifakı olarak bu gibi toplantıları devam ettirmek istiyoruz. Önergelerinizi, taleplerinizi belediyeye iletmek için sizlere ihtiyacımız var. Bizler belediye meclis üyeleri olarak, Cumhur İttifakı Meclis üyeleri olarak belediye meclisi ilk toplantısında söylediğimiz gibi, belediyenin yapmış olduğu hizmetlerde Torbalı halkının iyiliği adına yapmış olduğu hizmetleri destekleyeceğimizi zararı olduğu noktada muhalefet görevimizi yerine getireceğimizi dile getirmiştik. Neticede demokrasiye inanan bir partiyiz. MHP’de öyle. Daha iyi çalışacağız ve bir daha ki döneme inşallah bugün bıraktığımız belediyeyi tekrar geri almak için bir ve beraber bir şekilde çalışacağız.” dedi.

AKBIYIK’DAN SERT MESAJLAR

Hakkında çıkan haberlere de değinen Akbıyık, “ Bugün basın yazıyor. ‘Hasan Akbıyık’ı görevden mi alacaklar?’. Eğer partimde başarısızlık varsa görevden alınılmasına amenna. Ama biz burada 8 tane seçim geçirmişiz. Her seçimde başarı ile sandık ile mücadele etmişiz. Arkadaşlar hiç kimsenin görevden falan alındığı yok. Kimse ne Hasan Akbıyık’ın ne de yönetimin istifasını istemiyor. Zaten öyle bir şey olursa çıkar basında açıklamayı ben yaparım. Bu mevki makamları basamak olarak kullananlar, koltuk uğruna, çıkar uğruna kullanmak isteyen aday olacaksa kusura bakmasın çıkar için aday olmaz. Partisine, milletine ve davasına hizmet edecekse buyursun gelsin herkes aday olsun. Ben bugüne kadar partime ihanet etmedim. Bugün seçimi kaybettim diye ortadan kaybolup gitmedim. Ben bana verilen bu görevi aslanlar gibi yaptım. Biz dava için mücadele ettiğimizden, çıkar için mücadele etmediğimizden sevilmiyoruz. Kimseye koltuk sözü vermedik. O sözleri veren kişiler bugün burada yoklar. Biz seçimi kaybetsek de mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web