'Söz verdik, Antalya Evet diyor'

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Antalya’da partililerle mitingte bir araya geldi. Bahçeli, Antalya’nın sesini duyup taleplerini seve seve yapacaklarını söylerken, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Genel Başkanımıza söz verdik Antalya ‘Evet’ diyor” dedi.

'Söz verdik, Antalya Evet diyor'

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Antalya’da partililerle mitingte bir araya geldi. Bahçeli, Antalya’nın sesini duyup taleplerini seve seve yapacaklarını söylerken, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Genel Başkanımıza söz verdik Antalya ‘Evet’ diyor” dedi.

09 Nisan 2017 Pazar 20:18
'Söz verdik, Antalya Evet diyor'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, referandum çalışmaları kapsamında Antalya'da partisinin düzenlediği mitingte konuştu. Mitinig öncesi MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından karşılandı.  Kepez Turgut Özal Spor Salonu önündeki Seyhan Caddesi'nde yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı miting alanına makam aracıyla gelen Bahçeli, partililer tarafından çiçeklerle karşılandı. Türk bayrakları, Atatürk ve Bahçeli'nin büyük posterlerinin bulunduğu mitingte vatandaşlara Türk bayrakları dağıtıldı. Miting alanı 'Bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez' yazılı ve 'Evet' mühürlü çok sayıda pankartla süslendi.

‘DÜŞEN UÇAK ANTALYA’YI KASIP KAVURDU’
'Hareketin lideri Devlet Bahçeli' sloganlarıyla karşılanan Devlet Bahçeli, seçim TIR'ı üzerinden Antalyalılara seslendi. Referandumun barış, huzur ve güvenlik içinde geçmesini temenni eden Devlet Bahçeli, Antalya'nın diken üstünde olduğunu belirterek, 24 Kasım 2015'de düşürülen Rus uçağı Antalya'yı kasıp kavurmuştur. Turizm acente ve şirketleri dardadır. Turizm darboğazda, oteller sancılıdır. Sebze- meyve üreticilerimiz dertlidir. Antalya'da sıkılan bir elin, mesela Rusya'da karşılığı vardır. Antalya'da atılacak bir adımın Finlandiya'dan sesi duyulacaktır. Veya Antalya'dan gösterilecek yakınlığın Danimarka'dan, Hollanda'dan, Almanya'dan mutlaka cevabı görülecektir. Antalya aynı zamanda kültür ve medeniyetlerin kesiştiği kavşak noktasıdır. Antalyalı kardeşlerim, Türk milletinin değerlerini temsil ederken aynı zamanda da tanıtmaktadır" diye konuştu.

‘SİZLERİN İRADESİNDEN ÇEKİNİP, KORKUYORLAR’
Ekonomik zorlukların biriktiği ve üst üste yığıldığını dile getiren Bahçeli, Türkiye karşıtı çevrelerin aleyhte propagandalarını da yakından takip ettiğini kaydetti. 16 Nisan'dan rahatsız olan Avrupa ülkelerinin Antalya'yı karalama yarışında olduğunu belirten Bahçeli, şöyle dedi: Almanya bir yandan, Hollanda diğer yandan turizme darbe vurmanın peşindedir. Türkiye'yi güvensiz bir ülke gösterme çabalarına hız verdiler. Antalya'nın imajını lekelemeye çalışıyorlar. Rezervasyon iptalleri bunun en açık ispatıdır. Çünkü Antalya'nın dostluk ve kardeşlik ikliminden ürküyorlar. Çünkü Antalyalının irade ve duruşundan çekinip korkuyorlar. Sanıyorlar ki teslim olacağız. Sanıyorlar ki milli tez ve iddialarımızdan vazgeçeceğiz. Ya da aman dileyip yalvar yakar peşlerine düşeceğiz. Gelen gelir gelmeyen kendi bilir. Fakat bizim gönlümüzde herkese yer vardır."

‘ANTALYA İDAMA EVET DİYOR MU?’
İdamla ilgili de açıklamada bulunan Bahçeli, şunları söyledi: Kim ki FETÖ'yle irtibat ve iltisakı varsa, kimin fiyatı 1 dolar ediyorsa, kimler Bylock'la haberleşip Türkiye'ye kastetmeye kalkışmışsa yedikleri içtikleri burunlarından fitil fitil getirilmelidir. Bu milletin ekmeği kursaklarından geçenlerin ilk fırsatta dönüp düşmanca saldırıları asla unutulmamalı, bağışlanmamalıdır. Eğer istenen idamsa biz varız. 16 Nisan'dan sonra derhal ve süratle idam cezasıyla ilgili yasal ve anayasal düzenlemeyi yapmaya ön şartsız hazırız." Antalya idama evet diyor mu? İdamın geri gelmesine destek veriyor musunuz?' diye alandaki vatandaşlara da soran Bahçeli, kalabalığın 'evet' yanıtı üzerine O halde iş bitmiş, karar verilmiş demektir. Bize düşen Antalya'nın talep ve sesini duymak, gereğini de seve seve yapmaktır" diye konuştu.

YÜCEL’E SÜRPRİZ YAPTILAR
Alanya'dan mitinge giden vatandaşlar Adem Murat Yücel'e büyük bir sürpriz yaparak tek tek tüm harfleri kartonlara yazdılar ve yanyana geçerek "Devlet İçin Adem Murat Yücel" yazdılar. Yücel'in bu sürpriz karşısında oldukça sevindiği öğrenildi

ALANYA’DA ÇOK SAYIDA OTOBÜS KALDIRILDI
MHP Alanya İlçe Teşkilatı, Bahçeli mitingi için sabah saat 09.30’da parti binası önünden otobüs kaldırdı. Mitinge Alanya’dan da yüzlerce vatandaş katılım sağladı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye söz verdik. Antalya ‘Evet’ diyor” diye konuştu. Öte yandan mitingin ardıdan dün sabah Türkdoğan MHP Lideri Bahçeli'yi Antalya Havalimanından İstanbul'a uğurladı. Türkdoğan, "Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi, Antalya mitingimiz sonrası elinden öpüp, havalimanından İstanbul'a uğurladık. Sadakat Şerefimiz Liderimizin Emrindeyiz" dedi.
Son Güncelleme: 09.04.2017 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81