"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Soylu’ya sordular; Teröristsek nasıl memur olduk?

29 Mayıs 2017, Pazartesi
CHP’lilerin ziyaret ettiği Nuriye Gülmen, kendilerini DHKP-C ile ilişkilendiren Bakan Süleyman Soylu hakkında yargıya başvuracağını söyledi.

Gülmen “Eğer öyleysem nasıl memur oldum. Açlık grevine başlayınca örgüt üyeliği dâvâsı açıldı” dedi. Semih Özakça ise cezaevindeki kitap sınırlamasının kendisini açlıktan daha çok zorladığını söyledi.

Özakça, “Aç kalmanın terörist olmakla sonuçlandığı bir ülkedeyiz” dedi. Soylu, açlık grevlerinin 76’ncı gününde tutuklanan akademisyen Gülmen ve öğretmen Özakça hakkındaki “DHKP-C örgütüne bağlı oldukları” idddiasını sürdürerek, “Biz çocuklarımızı terörist olarak eğitsinler diye okula göndermiyoruz” ifadesini kullanmıştı. Cumhuriyet’te yer alan habere göre Gülmen, “Soylu’nun sözlerini televizyondan duyduğumda adeta çıldırmışa döndüm. Grevimizi ATO’da üç hekim takip ediyor. Bu üç hekim arkadaşımızın Soylu’ya yanıt içerecek bir basın açıklaması yapmasını istiyoruz. Dışarıda ne yiyorsam, burada da onu yiyorum. Sayın Bakan, ATO hekimlerine inanmıyorsa, cezaevi yönetimine sormalı ne yediğimizi, herhalde inanacaklardır” ifadelerini kullandı. 

Okunma Sayısı: 2972
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı