Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyaya Deprem Ayarı: Şevket Çoruh ve Berna Laçin'in de Aralarında Bulunduğu 50 Kişiye Soruşturma

etiket Sosyal Medyaya Deprem Ayarı: Şevket Çoruh ve Berna Laçin'in de Aralarında Bulunduğu 50 Kişiye Soruşturma

Ulaş
28.01.2020 - 10:01

Elazığ depreminin ardından sosyal medyada paylaşım yapan 50 kişiye soruşturma açıldı. Soruşturmanın 'hükümeti ve devletin yargı organlarını alenen aşağılama’ suçları çerçevesinde yapılacağını bildirildi.

Soruşturma açılan isimler arasında Şevket Çoruh ve Berna Laçin de yer aldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 50 kişiye Elazığ depremi ile ilgili 'provokatif paylaşım' yaptıkları iddiasıyla soruşturma açtı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 50 kişiye Elazığ depremi ile ilgili 'provokatif paylaşım' yaptıkları iddiasıyla soruşturma açtı.

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, savcılık soruşturmanın ‘halk arasında endişe, korku ve panik oluşturmak’ ve ‘Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, TBMM’yi, hükümeti ve devletin yargı organlarını alenen aşağılama’ suçları çerçevesinde yapılacağını bildirildi.

Soruşturma açılan isimler arasında Şevket Çoruh ve Berna Laçin de var.

Soruşturma açılan isimler arasında Şevket Çoruh ve Berna Laçin de var.

Berna Laçin, Kızılay Başkanı Kınık'ın bağış çağrısına tepki göstermişti.

Laçin, Elazığ depremi sonrası Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın SMS ile yardım çağrısında bulunmasına sosyal medya hesabından ”Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak? Onca toplanan deprem vergisine n’oldu?” demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu Şevket Çoruh'un ise Twitter hesabında paylaştığı tek tweetin 'Geçmiş olsun Elazığ' olduğu görülüyor...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
857
711
119
50
38
31
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
budabuda

ikiside çok ileri gitmiş. özellikle şevket çoruh... bu kadarda olmaz! ne demek geçmiş olsun?? bu ne terbiyesizlik.. hayatımda böyle ahlaksızlık görmedim... b... Devamını Gör

Hipergrafi

Niye soruşturma açılıyor ortada bir suçlama ya da iftira yokki bir soru sormuş kadın. Vergilerimiz nereye gitti demiş. O da vergi ödüyor parasının nereye git... Devamını Gör

gok.han

Hitler dönemini okuyun,izleyin,arastirin birebir kopyasini yasiyoruz ülke olarak. Sadece muhaliflik degil artik,sorgulamak bile cezalandirilir oldu.Yarattikl... Devamını Gör

Bratness

hitler döneminden haberin yok galiba genç senin..