Haberler

Sosyal medyada yayınlamak için çektikleri video 14 yaşındaki çocuğun hayatını kararttı

Güncelleme:

Ordu'da sosyal medyada yayınlamak üzere video çeken 3 çocuk, yakarak cam kavanoza koydukları torpilin patlaması sonucu yaralandı. Büyük bir gürültüyle patlayan torpil nedeniyle yaralanan çocuklardan biri görme yetisini kaybetti.

Ordu'nun Ünye ilçesinde, yakarak cam kavanoza koydukları torpilin patlaması sonucu 3 çocuk yaralandı. Çocuklardan durumu ağır olan A.B.'nin (14) sol gözü, görme yetisini kaybetti. Torpil nedeniyle çocuğu ağır yaralanan baba Ertuğrul B. (36), "Bunun yasak olmasını bile bile satanların ceza almasını istiyoruz" dedi.

Ünye ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi Balıkçı Sokak'ta, A.B., Y.D. (15) ve A.E.Ç. (11), oyun amacıyla yaktıkları torpili cam kavanoza koydu. Kapağı kapatılan kavanozun içindeki torpilin patlaması 3 çocuk, kırılan cam ve torpil parçalarının vücutlarına isabet etmesi sonucu yaralandı. Çocuklar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan A.B. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, Y.D. ise Ünye Devlet Hastanesi'ne sevk edil. Durumu ağır olan A.B.'nin sol gözünün, görme yetisini kaybettiği öğrenildi.

Sosyal medyada yayınlamak için çektikleri video 14 yaşındaki çocuğun hayatını kararttı

"SOSYAL MEDYADA GÖRÜP YAPMIŞLAR"

Torpil nedeniyle çocuğu ağır yaralanan baba Ertuğrul B. (36), "Dün saat 14.00 sıralarında çocuklar, cam şişesinin içinde torpili koyuyorlar ve yakıyorlar. Benim çocuğum da o sırada telefonla video çekiyormuş. O sırada şişenin patlamasıyla oğlum ve diğer çocuklar yaralandı. Bizi Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk ettiler. Oğlum sol gözünü kaybetti. Bunun yasak olmasını bile bile satanların ceza almasını istiyoruz. Bu olayın peşini bırakmayacağız. Çocuklar bu torpil olayını da sosyal medyada görüp yapmışlar. Çocuklarınıza bilgisayar, telefon veya tablet vermeyin" dedi.

Sosyal medyada yayınlamak için çektikleri video 14 yaşındaki çocuğun hayatını kararttı

TORPİLİN PAKETİ 13 LİRA

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeyle torpil satışı yasak olmasına rağmen, bazı bakkallarda ve işletmelerde torpil satışları devam ediyor. Özellikle çocuklar tehlikeli olan torpilli kolayca satın alabiliyor. İçerisinde 40 adet torpilin bulunduğu paketler, bazı bakkallarda 13 liradan satışa sunuluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fevzi Çakmak Mahallesi Ünye Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (37)

LFC:

zerre üzülmedim. velet seni. . . .

7
35
yanıtYanıtla
zzz:

senin var ya!!!!!!!

yanıt0
yanıt0
ROM:

Ben dünyaya üzüldüm senin gibi insanları barındırmak zor olsa gerek

yanıt18
yanıt2
ROM:

Ben dünyaya üzüldüm senin gibi insanları barındırmak zor olsa gerek

yanıt8
yanıt1
İnsan lekesi:

Bu kadar zalim olman muhtemelen hiçbir zaman çocukluk dönemini yaşayamamış olmandan kaynaklanıyor.

yanıt5
yanıt8
Cenk Çelik:

Bu, o çocuğun yanındaki kahverengili , dili dışarda olan. Yazı yazmayı pc kullanmayı öğretmişler müthiş. Ama insanlık öğretmemişler üzücü.

yanıt2
yanıt0
LFC İTİ İNSANMISIN BE:

AYNISINI YASA SANADA ÜZÜLMESINLER. . . BU NE YA HERKEZ İNSANLIKTAN CIKMIŞÇ. . BİR COCUGA ACIMAYAN NE BİÇİM İNSAN MÜSVETTESI OLMUSUNUZ.

yanıt3
yanıt2
BİSMİLLAHİRRHAMANİRRAHİM:

Buna çooook ama çok sevindim. Ne''HACCAK''olmuş. Aklılları başlarına gelir İnşallah. Bunların yüzünden sokaklarda gezemez oldum.

6
15
yanıtYanıtla
besmele ile yazmıssın:

bir çocugun kör olmasına sevinen biri insan olamaz , nasıl bir yaratıksın sen. . . sonucta o daha bir çocuk biçok şeyi daha algılayamayacak yaşta. . . rezil insan seni. . cocuga RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞ. . BAHTI GÜZEL OLSUN İNŞ.

yanıt9
yanıt1
BU ÇOCUĞUN ANASI BABASI NERDEYDİ:

BU ÇOCUĞUN ANASI BABASINI HAPİSE ATACAN ASIL SUÇ ONLARIN BÖLE SORUMSUZLUK OLURMU ACİLEN BU ÇOCUĞUN BU ABEVEYİNLERDEN ALINMASI LAZIM ÇOCUĞU KORUMAYA ALMALARI GEREKMEZMİ

0
13
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title