Haberler

Sosyal medyada başlayan kavga kanlı bitti! Gemlik Kaymakamı'nın 3 oğlu bıçaklandı

Güncelleme:

Gemlik Kaymakamı Kemal İnan'ın Denizli'de yaşayan 3 oğlu, sosyal medya üzerinden tartıştıkları kişilerle kavga etti. Kavgada 3 kardeş, diğer grubun bıçaklı saldırısına uğradı. Yaralı kardeşler hastaneye kaldırılırken olaya karışan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Denizli'de yaşayan Bursa Gemlik İlçesi Kaymakamı Kemal İnan'ın 3 oğlu, sosyal medyada tartıştıktan sonra buluştukları kişilerle kavga etti. Kavga sırasında Safa Akif İnan ve Ahmet Burak İnan bıçaklandı, Mehmet Buğra İnan ise darp edildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

İNAN KARDEŞLER BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI

Bursa'nın Gemlik İlçesi Kaymakamı Kemal İnan'ın Denizli'de yaşayan oğlu Safa Akif İnan (14), Ahmet Burak İnan (21) ve Mehmet Buğra İnan (21), iddiaya göre sosyal medyada bir paylaşımla ilgili yapılan yorumlardan dolayı bazı kişilerle tartıştı. İnan kardeler ile tartıştıkları kişiler iddiaya göre akşam saatlerinde Pamukova Üniversitesi KYK Yurtlarının karşısında bulunan Anfi Tiyatroda buluştu. Taraflar arasında burada çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. İnan Kardeşler, diğer grubun bıçaklı saldırısına uğradı. Olayda, Safa Akif, Ahmet Burak ve Mehmet Buğra kardeşler yaralandı.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine 3 kardeş Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan karın bölgesinden bıçaklanan Safa Akif İnan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Denizli Gemlik Haberler

500

Yorumlar (10)

SEDAT:

kaymakam çocuğu diye dokunulmazlığımı var dikkat etsin hareketlerine

6
11
yanıtYanıtla
vatandaş:

kim . . . . . . . . . . . takar yalova kaymakamını pardon gemlik kaymakamını hesabı olmuş

2
9
yanıtYanıtla
artvin:

dalga geçme adam evladını kaybetmiş gençlik işte ne yapacaksın

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın...:

AF BEKLENTİSİ NASIL OLSA CEZA ALMAM ÇIKARIM. . . TÜRKİYEDEKİ SUÇUN VE ZALİMLİĞİN ARTIŞININ TEK SEBEBİ. . . . NEMİ YAPACAZ SIRA SANA VE SEVDİKLERİNE GELENE KADAR BEKLE

6
3
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

14 YAŞINDA OLAN ÇOCUK AĞIR YARALI BÜYÜKLERİN E SORMAK LAZIM O ÇOCUĞUDA ALIP KAVGAYA HANGİ AKILLA GİTTİNİZ YAZIK ÇOK YAZIK ÇOCUĞA BİR ŞEY OLMASA BARİ .

7
1
yanıtYanıtla
ayhan:

kaymakam oğlu olunca. . . ama adalet

5
3
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

LAN AZ İNSAN OLUN AZ ÇOK DEĞİL BİR TARAF KAYMAKAM ÇOCUKLARI BELLİ Kİ BABALARININ MEVKISINE GÜVENEREK BİR TARTIŞMAYA OLAYA DERİNLEMESİNE GİDİP DALIYORLAR KARŞI TARAFTA ELİ BIÇAKLI HAZIRLIKLI SONUÇ KİM OLURSAN OL AKILLI OLUN BASİT APTALCA KONULAR YÜZÜNDEN ŞİDDETE BASVURMAYIN AZ MEDENİ İNSAN OLUN KONUŞARAK TARTIŞAN DOĞRUYU BULMAYA ÇALIŞIN OLMUYORSA KISA KESİN BİTİRİN.

5
2
yanıtYanıtla
ENTRESAN!!!!!!!!!!:

ESKİDEN YALOVA KAYMAKAMI DERLERDİ ŞİMDİDE GEMLİK!!!!!!!!

2
2
yanıtYanıtla
CENGİZ HAN:

CENGİZ HAN. . . . . BİR SUSSAN. BOŞ KONUŞMASAN. . .

0
2
yanıtYanıtla
1453:

Yaşına bakmayacan idam edecen bıçakla birini öldürmek ne demek aşşağılıklar hükümeti insanların can güvenliğinin olmayışı götürecek haberleri Yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title