DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

SOSYAL MEDYA ÖDÜLLÜ BAŞKAN YAZICI’DAN MUHTARLARLA DİJİTAL MEDYA BULUŞMASI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tuzla’da Bulunan 17 Mahallenin Muhtarlarıyla Sosyal Medyada Buluştu.

Ortak Akılla Yönetilen Tuzla İçin Her Fırsatta Halk Meclisleri ve Mahalle Buluşmaları İle Sorunları Yerinde Dinleyen Başkan Dr. Şadi Yazıcı, COVID 19 Sürecinde de Buluşmaları Sosyal Medyada Devam Ettirdi. Gündem Konuları ve İlçemizin Genel Konularının da Konuşulduğu Buluşma Sosyal Medya Kanalları Üzerinden de Canlı Yayınlandı. Video Konferansta Mahallenin ve Mahallelinin Sorunları, Talepleri ve Mahallelerin Nasıl Daha da Güzelleştirileceği Gibi Konu Başlıkları İstişare Edildi.

Mahalle Muhtarlarının Özellikle COVID 19 Sürecinde Verilen Hizmet ve Mücadeleden Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ettiği Toplantıda İlçe Geneli Konular İle Mahalle Bazlı Düzenlemeler Etraflıca Konuşuldu. Dijital Buluşmada Muhtarlar Sürece Yönelik Çalışmalar Hakkında, Valilik, Kaymakamlık, Tuzla Belediyesi ve Vefa Hattı Sayesinde Sürecin Etkili Şekilde Yönetildiği Görüşlerini Aktardı. Süreci Başarılı Şekilde Yöneten Tuzla Belediyesine Teşekkür Eden Muhtarlar, Virüsle Mücadele İçin Gerekli Tedbirleri ve Önlemleri Mahalle Bazında Uygulamaya Devam Edeceklerini de Vurguladılar.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Covid 19 Süreci Bizim Birlikteliğimize Engel Olamadı, Sadece Toplantılarımız Şekil Değiştirdi. İçinde Bulunduğumuz Zorlu Süreci Hep Beraber Atlatıp, Yine Birlikte Olacağız. Etkinliklerde Mahalle Buluşmalarında Bir Araya Geleceğiz. Yaşadığımız Süreçte Hem Dijitalleşen Dünyaya Uyum Sağlayıp, Hem de Covid 19 Sebebiyle Bu Şekilde Bir Araya Gelmeye Devam Edeceğiz. Normalleşme Sürecini Etkili Bir Şekilde Yönettik ve Beraber Yönetmeye Devam Edeceğiz. İlçemizde Vatandaşlarımızla Geliştirdiğimiz Kuvvetli İletişim İle Üstesinden Gelemeyeceğimiz Sorun Yok. Şehrimizi Ortak Akılla Birlikte Çözüm Odaklı Çalışmalarımızla Sürdüreceğiz. Tuzla Belediyesi Tesislerinde Sizleri Ağırladığımız Etkinliklerde Her Ay Muhtarlarla Buluşmaya Çalıştık. Kamu Adına Muhtarlar ve Halkımızı Yansıtacak Olan Tüm Kuruluşlarla Bilgi Akışını Sağlayabilmek İçin İletişim Kurmak Önemlidir. Biz Vatandaşlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlarımızla İletişimimizi Kesintisizi Sürdürmeye Devam Edeceğiz. Şehrimizde Beraber Yaşıyoruz ve Beraber Yönetmeye Devam Edeceğiz.” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gerek Sosyal Medya Etkinlikleri ve Gerekse Televizyon Yayınları İle Hem Süreç Hakkında Bilgilendirmelerine Hem de Süreçte Vatandaşlardan Gelen Talepleri Değerlendirme de Bire Bir Çalışmaya Devam Ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLAMIZIN İYİLİK MELEKLERİ

HIZLI YORUM YAP