SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sosa'nın menajerinden flaş açıklama!

Sosa'nın menajerinden flaş açıklama!

16 Ekim 2019 Çarşamba - 19:52




Ünal Karaman yönetimindeki Trabzonspor'da başarılı bir sezon geçiren kaptan Jose Sosa'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Peki, Trabzonspor'un kaptanı Jose Sosa'nın sözleşmesi uzatılacak mı? İşte detaylar...





Arjantinli futbolcunun menajeri Favio Bilardo önemli açıklamalarda bulundu.

Favio Bilardo'nun açıklamaları şu şekilde: ''Sözleşme yenileme meselesi hakkında konuşmak istemiyorum. Şu anda sözleşmesi yenilenmiş değil. Trabzonspor'la görüşüyoruz konusuna da girmek istemiyorum. Sosa, Trabzonspor'da son derece mutlu. Ailesi rahat. Trabzonspor'la iyi ilişkisi var. Çok iyi bir performans sergiliyor.

Bu çerçeveden baktığımızda biz pozitifiz. Bunu zamana endekslemek, kesin bir ifade kullanmak doğru değil. Haziran ayında sözleşmesi bitiyor. Geleceği hakkında şimdiden düşünmesi, netleştirmeye çalıştırması son derece normal.

Sözleşme işlemi tamamlanınca konuşuruz ama şu an konuşmak istemiyorum bu konuda. Ancak şunu söyleyebilirim; sözleşmesi bitiyor ve Sosa Trabzonspor'da çok mutlu. Oyuncu Trabzonspor'da kalmak için pozitif.''

Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap