|

Sosa savaşı

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'un büyük ölçüde anlaştığı Milan'ın Arjantinli orta sahası için devreye girdi. İtalyanlar'ın elden çıkarmak istediği oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde netleşecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 03:12 - 23/08/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Sosa savaşı
Sosa savaşı

Fenerbahçe ile Trabzonspor'un transfer döneminde bir kez daha karşı karşıya geleceği ortaya çıktı. Trabzonspor ile Giuliano transferi sürecinde rekabet içine giren sarı-lacivertlilerin, İtalya'nın Milan takımında oynayan ve bordo-mavililerin büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa için devreye girdiği öğrenildi. Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun, Milan kulübünün yetkilileri ile Sosa için görüştükleri ifade edildi. Arjantinli oyuncunun, transfer sürecinin önümüzdeki günlerde netleşmesinin beklendiği kaydedildi. Sosa'nın, Milan tarafından kadroda düşünülmediği ve elden çıkarılmasının planlandığı da İtalyan kaynaklarından gelen haberler arasında yer alıyor. Arjantinli oyuncu, ülkemizde 2014 ile 2016 yılları arasında Beşiktaş'ta görev yapmıştı.

GUSTAVO GOMEZ BEKLENİYOR

Sarı-lacivertli yöneticilerin, Milan ile bir süredir peşinde oldukları Paraguaylı stoper Gustavo Gomez için de masaya oturdukları belirtildi. Fenerbahçeli yetkililerin, İtalyan ekibiyle oyuncu için el sıkıştıkları ve Gomez'in bugün İstanbul'da olmasının beklendiği kaydedildi. Paraguaylı oyuncunun hemen sağlık kontrolünden geçirilerek imzanın attırılmasının beklendiği ifade edildi. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın oyuncunun durumuna göre Paraguaylı stopere vakit kaybetmeden şans vererek savunmadaki zaafiyeti gidermeyi planladığı sızan haberlerden.

  • Vardar maçı öncesi orta sahada sıkıntı
  • Fenerbahçe'de, Avrupa Ligi Play-off turunda Makedon ekibi Vardar'a 2-0 kaybedilen ve yarın oynanacak rövanş maçı öncesinde orta alanda sıkıntı yaşanıyor. Giuliano, UEFA listesinde yer almazken, Josef'in cezalı olması ve Mehmet Ekici'nin de sakatlığının bulunması düşündürüyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, eleştirilmelerine rağmen Mehmet Topal-Ozan-Alper üçlüsüne görev vereceği kaydedildi. Deneyimli teknik adamın, forvette ise gribal enfeksiyon geçiren van Persie yerine Soldado'nun ilk 11'de olacağı, kaleye Kameni'nin geçeceği belirtildi. Dirar'ın durumunun ise belirsiz olduğu ifade edildi.
HAKEM POLONYA'DAN

Bu arada Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Makedon temsilcisi Vardar'la yarın oynayacağı maçı, Polonya Futbol Federasyonundan Daniel Stefanski yönetecek.

#Fenrbahçe
#Trabzonspor
#Sosa
7 yıl önce