• BIST 9559.02
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 25 °C

Soruşturmada dehşete düşüren gelişme!

Soruşturmada dehşete düşüren gelişme!
Ordu'da Ceren Özdemir'i öldüren Özgür Arduç'un ailesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Katil Arduç'un babasının kayınvalidesini öldürdüğü, dayısının ise babasını öldürdüğü ortaya çıktı.

Türkiye'yi yasa boğan balerin Ceren Özdemir, cinayetinin ardından ortaya çıkan detaylar kan dondurdu. Katilin babası, kayınvalidesini öldürdü, dayısı ise babasını öldürdü. Olayın detaylarını ise katilin dayısı anlattı.

Ceren'in katil Özgür A.'un Amasya'da yaşayan dayısı, yeğeninin bilinmeyen geçmişini ve ailesiyle ilgili detayları anlattı.

"Annemi öldürdü ben de onu öldürdüm"

Katil Özgür A.'nın dayısı, "Özgür A.'nın babası Hüseyin, Özgür doğunca annesinden ayrıldı. 1989 yılında babası tekrar eve geldi, Özgür'ün babası kız kardeşimle yeniden birlikte olmak istediğini söyledi. Ateş edip annemi, kendi kayınvalidesini öldürdü. "İçeride yatıp çıktı. Çıkınca ben de onu öldürdüm. Ben de cezamı yatıp çıktım. Bu süreçte bu çocuğa (Özgür A.'ya) sahip çıkma şansımız olmadı. Her şey babasından dolayı oldu. 5-6 yıl bakabildik. Yoksa biz onu büyütürdük" dedi.

"Babası Türkiye'nin başına belaydı"

Habertürk'ün haberine göre; dayısı, Özgür A.'nın babasının birçok suç işlediğini iddia etti. Dayı o iddialarını şu sözlerle dile getirdi: Babası Türkiye'nin başına belaydı. Bunun babası kaç kere banka soydu, polis vurdu Ankara'da anarşistti vuruldu, yaralandı. Yani pek tekin adam değildi. Annemi vurdu, öldürdü ve biz 5 kardeş öksüz kaldık. Ben kendimi kaybettim ben de 'bunun çocuğunu vuracağım' dedim.

"Bu çocuğu yetimhaneye verin"

Sonra hakime de aynısını söyledim hakim, 'O çocuğa bir dokun seni yakarım' dedi. Amasya'da. Ondan sonra ben babama, "ya bu çocuğu yetimhaneye ver ya da ben bunu öldüreceğim" dedim. Babam da götürüp yetimhaneye verdi. Benim de iki tane kızım var. Olayı duyunca çok üzüldüm. Bildiğin gibi değil. Allah kimsenin başına vermesin."

Kaynak:Yeniakit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113