Sorunları Giderilen Samsung Galaxy Fold, İlk Kez Görüntülendi

28
18
5
1
0
Samsung'un ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold, yaşanan sorunların giderilmesi için yeniden ele alındı. Şirket tarafından resmi bir açıklama gelmese de ortaya çıkan bir görüntü, Galaxy Fold'un sorunlarının giderildiğini ve şirketin test işlemlerine başladığını gösteriyor.

Teknoloji üreticileri 2019 yılında katlanabilir ekranlı telefonlara iyiden iyiye takmış durumdalar. Ancak hala başarılı bir katlanabilir ekranlı telefon duyurulmuş değil. Samsung, katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefonu Galaxy Fold'u duyurdu ancak telefon daha test aşamasındayken kullanılamaz hale geldi.

Samsung ortaya çıkan sorunları düzeltmek için uzun zamandır çalışıyor, üstelik sorunların giderildiği de söyleniyor ancak şirket, Galaxy Fold ile ilgili yeni bir duyuru yapmaktan kaçınıyor.

Ortaya çıkan son bilgiler ise şirketin, Galaxy Fold'un ekran sorununu çözdüğü yönündeydi. Şirket tarafından herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da bu telefonun yenilenen versiyonunun ilk kez görüntülenmesi, Samsung'un sorunların üstesinden geldiğini bir kez daha doğruluyor.

İşte Samsung'un sorunları gidererek test etmeye başladığı Galaxy Fold:

Bu görüntü, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de bir metro durağında çekildi. Samsung'un katlanabilir ekranlı telefonunu kullanan kişininse bir Samsung çalışanı olduğu düşünülüyor. 

Şimdi gözler, konuyla ilgili olarak açıklama yapması beklenen Samsung'da.

Kaynak : https://mspoweruser.com/samsungs-improved-galaxy-fold-spotted-in-the-wild/
28
18
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
28
18
5
1
0