Bırakmıyorlar

Trabzonspor’da teknik patron kim olacak söylemi cevabını bulmadı. Trabzonspor kulislerinden edinilen bilgilere göre Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve arkadaşları son ana kadar Şenol Güneş’i ikna etmeye çalışacak. Hacısalihoğlu’nun Güneş’i, ‘Bizler bu kadar ağır bir yükün altına girdik. Sen gelirsen yükümüz hafifler ve altından kalkarız. Ancak gelmez isen sportif  başarıları yakalayamaz ve camiayı mutlu edemeyiz’ diyerek ikna etmeye çalıştığı bilgisine ulaşıldı.

Çalımbay’a Plaket

Ayrıca, Beşiktaş kulübü ile ilişkilerin bozulmaması için Beşiktaş’ta uzun süre kaptanlık yapan Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın 5-2’lik Kasımpaşa maçından sonra gönderilmediği, sezon sonunun beklendiği, hatta Rıza hocanın plaketle uğurlanmasının da hem oyuncu hem de teknik direktör pozisyonları düşünülerek gerçekleştirildiği ifade ediliyor. 
 
Güneş gelmek istiyor mu?

Şenol Güneş Beşiktaş’ı 2 kez lig şampiyonu yapıp Avrupa’nın zirvesine taşıyan bir isim. Ancak İstanbul basınının hakeretleri, Beşiktaş kulübünün onu savunurken bazı dengeleri gözetmesi sebebiyle biraz kırgın. Bunun yanında Beşiktaş’daki başarıları sebebiyle Trabzonsporluların inanılmaz bir sevgisine mazhar. Bütün bunlar varken Trabzon’a gelip yeniden camianın eleştirilerini almak istemiyor. Fakatdiğer taraftan da yıllarını birlikte geçirdiği arkadaşları Trabzon’da ve Trabzonspor’un başında. Onların dön baskısını da henüz kırabilmiş değil. 
 
Editör: TE Bilisim