Son dakika: Türkiye'den yeni NAVTEX kararı: Lozan anlaşması ihlal edilmiştir

Son dakika: Türkiye, Ege Denizi'nde yeni NAVTEX yayınladı. Yapılan açıklamada, "Bozbaba, Semadirek ve Limni adalarının, 1923 Lozan Antlaşması ile belirlenen gayri askeri statüsü ihlal edilmiştir." ifadeleri kullanıldı. İşte detaylar...

GİRİŞ 21.10.2020 00:35 GÜNCELLEME 21.10.2020 06:04
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Son dakika: Türkiye, Ege Denizi'nde yeni NAVTEX yayınladı. Yapılan açıklamada, "Bozbaba, Semadirek ve Limni adalarının, 1923 Lozan Antlaşması ile belirlenen gayri askeri statüsü ihlal edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

 

 

TÜRKİYE'DEN İKİ AYRI NAVTEX KARARI

 

 

NAVTEX NEDİR?

Navtex, denizcilere, meteoroloji tahminleri, seyir bilgileri, aciliyet, emniyet ve denizde çalışma yapılan sahalar hakkında bilgi veren haberleşme cihaz sistemidir. Ülkelerin Deniz Kuvvetleri, yapacağı eğitim ve tatbikatların bilgisini önceden duyurarak bu sahalara girilmemesi konusunda uyarılarda bulunuyor.

YORUMLAR 55
  • Haci Halil Yurtssver 3 yıl önce Şikayet Et
    Ilan etmekle birsey elde edilmiyor diplomaside daha aktiv olmamiz gerek madem LOTAN ANLASMASI VAR neden YUNANLAR silahlandiriyor o zaman bizde bu anlasmalari tanimiyoruz diyelim
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu vesileyle bizde vakti zamanında haksız işgal edilen adaylarımızı geri alalım .Tam vaktidir
    Cevapla
  • İslam Birliği 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan zamanında Türkiye'ye karşı kurulmuş uydurmasyon kukla bir devletçik, aynı Bulgaristan ve Ermenistan gibi. Bunlar savaşmadan emperyalistlerin desteğiyle Osmanlı topraklarını gasp etmiş işgalcilerdir. Gasp ettikleri topraklarda Osmanlı'dan gelen hak ile Türkiye'nin kan hakkı vardır. İlk fırsatta bu işgalci üç uyduruk devletçik haritadan silinmelidir. Ayırca bu üç eşkıya topluluk 1821 yılından itibaren Müslümanlara karşı vahşi soykırımlar yapmışlardır. Medyamız her gün yukarıda bahsettiğim konuları görsel ve yazılı basında anlatmalı ki halkımız bilinçlensin, düşmanlarımızı ve haklarımızı tanıyalım. Ver kurtul mantığı ile Anadolu'ya sıkıştık çünkü.Haklarımızı arayalım..
    Cevapla
  • İslam Birliği 3 yıl önce Şikayet Et
    Nükleer şart, bu haçlılar ancak sopadan anlar.
    Cevapla
  • murad 3 yıl önce Şikayet Et
    Lozan ne hezimettir ne de başarı.Bugün işe yarıyor olması da hezimet diyenlere cevaptır.O günün şartlarında en ideali yapılmıştır.
    Cevapla
  • Muttaki 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş sana tek soru, detaya girmeyeceğim: Kazanan taraf olarak masaya oturuyorsun, karşı taraf kaybeden taraf. Masaya neden oturulur, tazminat talep edersin, karşı taraf da verir. Sonra diğer konuları da imza ile garanti altına alırsın. Peki şimdi soru gelsin: Türkiye Lozan'da Yunanistan'dan savaş tazminatı olarak ne almıştır? Çalış gel, buraya yaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler