Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 10 Temmuz günü koronavirüs nedeniyle 23 kişi vefat etti, 1003 yeni vaka var

Güncelleme:

Son dakika: 1 Haziran'da normalleşme takvimine giren Türkiye'de vakalar düne göre azaldı. Son 24 saatlik verilere göre; 1003 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 210 bin 965'e yükseldi. 23 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 5 bin 323 oldu.

Türkiye'de son 24 saatte 1003 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 23 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 210 bin 965, can kaybı 5 bin 323 oldu.

1 Haziran'dan itibaren koronavirüs salgınında normalleşme sürecine geçen ülkemizde vaka sayısındaki artış düne göre azaldı. Bugün açıklanan 10 Temmuz verilerine göre son 24 saatte 1003 yeni vaka tespit edildi. Böylece toplam vaka sayısı 210 bin 965'e çıktı.

23 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Koronavirüs salgını nedeniyle 23 vatandaşımız ise son 24 saat içinde hayatını kaybetti. Salgının Türkiye'de görüldüğü tarihten bu yana vefat eden hasta sayısı ise 5 bin 323 oldu.

1493 KİŞİ İYİLEŞTİ

Korona tedavisi görüp iyileşen hasta sayısı ise 1493 oldu. Böylece toplam iyileşen hasta sayısı 191 bin 883'e yükseldi. Öte yandan 1182 hastanın tedavisi yoğun bakım servislerinde devam ederken 402 hasta ise solunum cihazına bağlı durumda.

Son Dakika: Türkiye'de 10 Temmuz günü koronavirüs nedeniyle 23 kişi vefat etti, 1003 yeni vaka var

"1000'İN ALTINA ÇOK YAKINIZ"

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yeni tanı konan hasta sayısında 25 Haziranda başlayan düşüş devam ediyor. 1.000'in altına çok yakınız. Fakat bu azalmaların yavaş, yükselişlerinde ani olduğunu unutmayalım. Artışlar ve düşüşler, maske ve mesafe kuralına uyumdaki artışa veya azalmaya bağlı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (9)

Emmi:

Binin altına inince ne olacak? Bu rakamlar ne kadar güvenilir?

19
3
yanıtYanıtla
türl:

test sayisi dustugu icin vaka sayisi dusmus olmasin insanlari manipule etmeyon gercekci olun

9
7
yanıtYanıtla
Yersen:

Kandırmaya devam bu rakamlara inananlar çoğaldıkça kurallara uymayan sayısı da artacaktır.

9
0
yanıtYanıtla
Reco baba:

Biraz gercekci olalım yarın bunlar la baş edemezsiniz sonra vatandaşa hesap kesilir hafta sonu zenginlarri evlerine tıkın restoranlar piknik alanları dolu askerlerle ugraşmagın ugrasacak cok şeyler var

6
0
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

BU RAKAMLARA KİMSE İNANMIYOR SAYIN BAKAN SİZ HALA SAYI VERİYORSUNUZ YA ONU ANLAMAK GÜÇ. SİZ ELİNİZDEN GELENİ YAPTINIZ ONUN İÇİN BOŞ VERİN GİTSİN ARTIK. UZUN VADELİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLMAZSA BENCE DAHA ACI TABLOLAR GÖRECEĞİZ.

2
2
yanıtYanıtla
Yusuf:

Yaz korona icin bir sanstir birakin insanlarin hepsi yazin enfekte olsunlar cunku yazin insanlar hasta olmaz aşılanmis olur bilim de bunu soyluyor

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Cekirdek citlatip yola atanlar. Karpuzun özünü yiyen kabugunu camdan toplum. Kiz cocuklarina tacizde bulunup yakalandiginda basini oksuyordum diyen yaslilar. Tek basina oldugunu zannedip hayvanlara eziyet eden, birilerini gördügünde hayvana seffaf davranan. Bu tip insan toplulugumu tehlikeli yoksa koronami?Bu virusu bitirsen baska viruslar gelmeyeceginin garantisinimi veriyorsunuz?Memlekette refah diye birsey kalmadi. Bireyleri korona nedeniyle borc yatagina sürükleyen yetkililer. Sahaya inin görün.

3
0
yanıtYanıtla
Eeee:

Sadece semptom gösteren ve pozitif yakinlari test yapılıyor , normal günlük vaka 20 bin altı değildir, bir kaç ay sonra %70 üzeri geçirdiği görülecek

0
1
yanıtYanıtla
Gözlem:

Covid-19 hastaları azalıyor. Her nedensa bazı insanlar bu durumdan rahatsız gibi. 1003 yeni vaka''ya karşı 1493 kişi iyileşmiş. ! 23 kişi de vefat etmiş. Toplamda dünden bu güne aktif hasta sayısı 513 kişi daha azalmış. ! İşin güzel olan tarafı da var, olmayan tarafı da var. Neye bakarsan onu görürsün. Rakamlar 3 eksik 5 fazla olabilir, Önemli olan trend. ! Yani eski dille gidişat. Veriler tek elden ve toptan verilmeye devam ettikçe, sokaktaki adamın ilgizliği artıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title