MENÜ

Son dakika: Uğurcan 2025'e kadar Trabzonspor'da

Son dakika transfer gelişmesi... Trabzonspor'a KAP'a yaptığı bildirimde, kaleci Uğurcan Çakır ile sözleşme uzattığını duyurdu. Genç kalecinin sözleşmesi 2025'e kadar uzatıldı. KAP bildiriminde sözleşme detaylarına da yer verildi.

Son dakika: Uğurcan 2025'e kadar Trabzonspor'da

Trabzonspor son dakika transfer gelişmesini duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yollanan açıklamada kaleci Uğurcan Çakır ile yeni bir sözleşme yapıldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklama şöyle: "Şirketimiz ile Uğurcan Çakır arasındaki mevcut profesyonel futbolcu sözleşmesi aşağıdaki şartlarda tadil edilmiştir.

- 01.06.2019 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli sözleşme son bir yılı opsiyonlu olmak üzere 31.05.2025 tarihine kadar uzatılmıştır. Opsiyon kullanım hakkı kulübümüze aittir.

- 2019/20 sezonundan başlamak üzere, sözleşme sonuna kadar, opsiyon sezonu dahil, her bir sezon için 3.500.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

Haberin Devamı

Liverpool'un takibinde

23 yaşındaki genç file bekçisi, geçen sezon Esteban'ın Trabzon'u terk etmesinin ardından Onur Kıvrak'tan kaleyi devralmış ve Bordo-Mavili ekibin 1 numarası olmayı başarmıştı. Son olarak Getafe-Trabzonspor maçındaki müthiş performansıyla dikkat çeken genç kalecinin, İngiliz devi Liverpool'un scoutları tarafından yakından takip edildiği biliniyor.

Uğurcan geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 20 maçta forma giymiş, bu sezon ise ilk 4 haftadaki maçların tamamında Trabzonspor kalesinde yer almıştı.

YORUM YAZ