Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder, Galatasaray'a dönmek istiyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Menajer Guido Albers'in Galatasaraylı yöneticileri de arayarak, "Sneijder, Nice'te mutsuz. İsterseniz geri dönebilir" mesajını ilettiği iddia edilmişti.

        2

        Sabah'ın haberine göre, Albers'in transfer halinde Nice'in herhangi bir bonservis bedeli talep etmeyeceği garantisini de verdiği kaydedildi.

        3

        Sneijder'in sözleşmesinde, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takıma gitmesi halinde '15 milyon euro tazminat öder' maddesi yer alıyor.

        4

        'NE İŞİMİZE YARAYACAK?'

        Sneijder'in menajerinden gelen, "dönmek istiyor" mesajına Tudor'dan olumsuz yanıt geldi.

        5

        Cenk Ergün, kendisine gelen bu teklifi Başkan Dursun Özbek'le paylaşırken, Tudor'a da duyurdu.

        6

        Hırvat teknik adam ise, "Nice'te kadroya bile giremeyen bir Sneijder'in bize herhangi bir faydası olabileceğini düşünen çıkar mı acaba?" diyerek köprüleri attı.

        7

        GALATASARAY'DA 8 KUPA ALDI

        Sneijder, 4.5 sezon forma giydiği Galatasaray'da 175 maçta 46 gol atarken bir o kadar da asist gerçekleştirdi.

        8

        2 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası zaferi yaşayan yıldız, TFF Süper Kupa'yı da 3 kez kaldırdı.

        9

        NASIL AYRILMIŞTI?

        Yaz transfer döneminde takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Temmuz 2017 başında İstanbul'a gelerek Dursun Özbek ve yönetimiyle görüşme gerçekleştirdi. Albers, Serie A ekiplerinden Sampdoria'nın ilgilendiği Sneijder için yönetimden bonservis kolaylığı talep etti.

        10

        Yeni sezon hazılıklarının ilk etabına katılmayan Hollandalı futbolcuya, önceki sezon gördüğü sarı-kartlar nedeniyle 2,3 milyon Euro para cezası kesen yönetim, Hollandalı futbolcuyla yollarını ayırmayı düşündü.

        11

        5 Temmuz'da İstanbul'a gelen Sneijder, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda sarı-kırmızılı taraftarlarca coşkuyla karşıladı. Temmuz başlarında yeni transfer Belhanda'nın 21 numara yerine Wesley Sneijder'ın terlettiği 10 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

        12

        Galatasaraylı taraftarların tepkisi üzerine Belhanda Instagram hesabını kapadı! Sarı-kırmızılılarda Sneijder, 9 Temmuz'da yaptığı paylaşımla antrenmanlara başlayacağını duyurdu. Hollandalı futbolcu, paylaşımının altına yazdığı mesajda "Harika haber. Galatasaray gelecek sezon için antrenmanlara devam etmemi istedi. Yarın saat 09.00'da sağlık kontrolüyle başlayacağım. Saat 19.00'da Florya'da antrenmana çıkacağım." ifadelerini kullandı.

        13

        Galatasaray, 14 Temmuz'da Sneijder ile yollarının ayrıldığını resmen açıklayarak KAP bildirimi yaptı.

        14

        Galatasaray sözleşmesini karşılıklı feshettiği Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in 3 yıl içinde Türkiye'de başka bir kulübe transfer olması durumunda 20 milyon Euro tazminat ödeyeceğini açıkladı.

        15

        Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan bilgiye göre, Sneijder'in 2017-2018 sezonunu için olan garanti ücreti 4 milyon 500 bin Euro'dan feragat ettiği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ