PKK toplantısına polis baskını: Çok sayıda gözaltı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyonlarda öldürülen PKK’lıların anmasının yapıldığı Sancaktepe HDP İlçe Başkanlığına operasyon düzenledi. Aralarında HDP İlçe Başkanı İlknur Yusufoğlu’nun da arasında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

PKK toplantısına polis baskını: Çok sayıda gözaltı
PKK toplantısına polis baskını: Çok sayıda gözaltı
GİRİŞ 17.07.2018 11:40 GÜNCELLEME 17.07.2018 12:14
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Pazar günü, Sancaktepe HDP İlçe Başkanlığında, Türk Silahlı Kuvvetleri ve polis tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ölü ele geçirilen PKK/KCK ve PYD/YPG silahlı terör örgütü üyelerini anmak amacıyla toplanılacağı yönünde bilgi aldı.

17 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Alınan bilgi üzerine Özel Harekat Timleri desteğinde operasyon düzenlendi. Aralarında  HDP Sancaktepe İlçe Başkanı İlknur Yusufoğlu’nun da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.  İlçe binasında yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme, basımı ve dağıtımı yasaklı olan kitap ve dergi, Abdullah Öcalan ve örgüt mensuplarına ait fotoğraf panoları, PKK/KCK terör örgütünü simgeleyen sözde bayrak ve flama, PKK/KCK terör örgütü logoları yer alan elbise, örgütsel söz ve ifadelerin yer aldığı döviz ve pankartlar ele geçirildi

YORUMLAR 99
  • emir 5 yıl önce Şikayet Et
    Meclisten yasalar jet hızıyle geçiyordu. Erken seçim kararı alınırken neden terörle ilişiği olan şu parti yada kişiler seçime katılamaz diye bir yasa çıkartılamadı. Getirdik yine hdp yi meclise dokunulmazlık koruma vip ve maaş . Terör bağlantılılara siyaset yasağı getirilmeliydi.
    Cevapla
  • Turk 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlara en az 2 yıl hapis cezası verilmeli cezada geriye bırakılmamalı...
    Cevapla
  • Arife Altun 5 yıl önce Şikayet Et
    E işte kanıtı. hdp demek pkk demek. pkk demek hdp demek. Ispat üstüne ıspat. Kapatılsın artık şu terröristlerin parti diyipte altına saklandığı nalet şey.
    Cevapla
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    almanya ya paketleyin
    Cevapla
  • ezik hevaller 5 yıl önce Şikayet Et
    anma toplantisina hucrede devam .ahaha yaw bu hewaller bi toparlanamadi gitti.paket servis bi taraftan toplanti baskini bi taraftan teslim olanlar bi taraftan şu karayalan baskaniniz bide bayik kaldi de inin dagdan ha devletin şevkatli elleri sizi bekler bi firsati kacirmayin paket havayolu kacarsa tabut havayoluyla mecburi geliş olur demedi demeyin.de hade şew baş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı