AK Parti Kilimli ilçe başkanı Orhan Gebeş, “Kilimli halkı bize güvensin^derdi.

Kilimli’de ilçe teşkilatı tarafından açılan seçim koordinasyon merkezi dolup taşıyor.

AK Parti teşkilatlarında görev almış olan eski ve yeni isimler seçim koordinasyon merkezinde bir araya geliyorlar.

KİLİMLİ SEVDALILARI OLARAK BİR ARADAYIZ

AK Parti Kilimli İlçe başkanı Orhan Gebeş, Kilimli sevdalıları olarak bir arada olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Tüm eski dostlar AK Parti için dünden bugüne hizmet edenler hizmet noktasında zamanını, aklını, düşüncesini, fikrini, sağlığını, sıhhatini ortaya koydular. Allah hepsinden razı olsun diyorum. Hazırız, Kilimli olarak hazırız, sadece teşkilat olarak değil, Kilimli olarak, Çatalağzı olarak, Gelik olarak, Muslu olarak, köylerimizle birlikte hazırız. Kilimli teşkilatlarında bugüne kadar görev almış tüm Kilimli sevdalıları her gün burada böyle bir aradayız. Biz Kilimli için, milletimiz için, vatanımız için, bayrağımızı için hazırız. Durmak yok devam ediyoruz” 

HEPSİ BİRBİRİNDEN MÜSTESNA İSİMLERDİR

Milletvekili aday adaylarının her birini değerli isimler olduğunu belirten Orhan Gebeş, “49 tane birbirinden değerli milletvekili aday adayımız var. Genel merkezimizce değerlendirildiler. Sayın Cumhurbaşkanımız. Genel başkanımız ve milletvekili adaylarının değerlendirdiler ve önümüzde gelecek olanı iste emin olun bu birbirinden müstesna olarak bahsettiğimiz arkadaşlarımızın en kıymetli olacağından endişe taşımıyoruz. Onlarla daha da güçlenecek, daha hızlı yürüyecek ve daha çok konuşacağız” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ YAŞANILABİLİR BİR KİLİMLİ..

Daha yaşanılabsilir bir kilimil hedeflediklerini belirten Orhan Gebeş, “Kilimli’de bugüne kadar yapılmayan her şeyi tespit ettik. Sorunlarını biliyoruz. Kilimli’yi istenilen düzeye getireceğiz. Hem başkanlık hem de parlamento seçimlerinde olduğu gibi bundan sonraki süreçte Kilimli’ye, milletimize, devletimize Vatanımıza hizmet her zaman hazırız. Durmak yok yola devam diyoruz. Devletin işleyişi ile ilgili tüm çalışmalarımız devam ediyor. Devam eden projelerimiz var biten çalışmalarımız var. Bizim önceliğimiz yaşanılabilir bir Kilimli, bizim önceliğimiz göçün durması ve tersine dönmesidir. Bizim önceliğimiz ulaşım, bizim önceliğimiz kültür ve eğitimdir. Yatırımlarımız dediğimiz gibi önce insan olacak insanı etkilemeye kazandırmaya yönelik olacak” diye konuştu.

KİLİMLİ HALKI BİZE GÜVENSİN

Kilimil halkına seslenen O rlan Gebeş, “Kilimli halkı bizlere güvensin. Bakınız Kilimli’nin dünden bugüne AK Parti Sevdalıları el ele verdi, omuz Omuza vereceğiz. Kilimli halkı bize güvensin. Bizde onlardan aldığımız güçle değil almış olduğu bayrağı devre devredeceğimiz arkadaşa kadar görevinizi birlik ve beraberlikle hizmetinize devam edeceğiz. Kilimli halkı Bize güvensin” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi