MENÜ

Muslera sitem etti

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Muslera, Akhisarspor ile oynanan maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Muslera sitem etti

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, Akhisarspor’a konuk oldu. Şampiyonlar Ligi'nde aldığı galibiyet ile oldukça formda olduğunu gösteren Galatasaray, Akhisar'da deyim yerindeyse resmen kayıpları oynadı. Ev sahibi ekip mücadeleyi 3-0 gibi net bir skorla kazandı ve ligdek, ilk galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Muslera maç içerisinde gördüğü sarı kart nedeniyle sitem dolu bir açıklamada bulundu.

İşte Uruguay'lı file bekçisinin maç sonu açıklamaları:

"Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Herkes hata yapabilir. Bugün benim de hatalarım oldu, arkadaşlarımın da hataları olmuştur. Rakip kaleci Fatih'i tebrik ediyorum, maçın adamı oydu."

"Geldiğim günden beri kimseye saygısızlığım olmadı. Kaptan benim, sorumluluk bende. Ciddi bir faulden sonra çıkıp konuşma gereği hissettim. Kesinlikle bir saygısızlığım olmadı ama sarı kart gördüm. Ben arkadaşlarımın hakkını savunamayacak mıyım?"

"En azından bir kere uyarırsın, bir kez daha yaparsam sarı kart gösterirsin. Hiç uyarmadan sarı kart gösteriyorsun. Belki penaltı pozisyonunda bir kırmızı kart da olabilirdi. Önümüzde çok maç var, onlara bakmamız gerekiyor."

YORUM YAZ