Politika

Son dakika MHP Lideri Devlet Bahçeli'den askıda ekmek açıklaması! Ekmeksizleri ortaya çıkardı

 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli  Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) grup toplantısında açıklama yaptı.

Askıda ekmek kampanyası hakkında açıklama yapan  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli , “Askıda ekmek çalışmalarına kara çalmaya çalışanlar insan onurunu kaybetmişlerdir. Mayaları lekeli, sicilleri bozuktur. Milletimizin ekmeğine bile göz koyacak kadar nankör, milli manevi hasletlere göz dikecek kadar namertsiniz. Bunlar her fırsatta ya ekonomiye, ya milletimize kötü derler. Korku pompalarlar. Ne milleti ne ekmeği tanırlar. Ama dedikodu tellallığında başı çekerler.” ifadelerini kullandı.

Bahçeli askıda ekmek açıklamasının devamı şöyle:

Askıda Ekmek Kampanyası siyasal bir tepki veya eleştiri değil, manevi bir görevi ifa hassasiyeti, kardeşliği, hatırlamayı, paylaşmayı ve kader ortaklığını ifade hasbiliğidir. Biz askıya ekmek koyduk ekmeksizler birer birere saklandıkları delikten ortaya çıktı. Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Milletimizin ekmeğine göz koyacak kadar nankörsünüz. Bunların mayaları lekeli sicilleri bozuk… Fitneye tevessül etmesinler. bizden ekmek istesinler. Layık değilseler bile onlara gönderecek cömertlik bizde vardır. ‘Askıda Ekmek’ kampanyamızı eleştiren odakların, milletimizin ekmeğine göz koyan, ekmeğinden çalmak için bahane hazırlayan kriz tacirleri olduğu açıktır. Biz ekmeği askıya koyduk. Helalden yana tercihimizi gösterdik.

MİLLETİMİZİN ÇELİK İRADESİ İLE O SORUNUN MUHTEVASI DEĞİŞTİ

Bahçeli’nin açıklamalarının devamı şöyle:

Biz ekmek diyoruz, bereket, beka, istiklal ve istikbal diyoruz. Büyük ve Güçlü Türkiye’ye Cumhur İttifakı ile ulaşacağımıza inanıyoruz. Uzun yıllar “Ne olacak bu memleketin hali” sorusu sohbetlerin gündemindedir. Bu sorunun mahiyet ve muhtevası milletimizin çelik ve çevik iradesi ile değişmiş, Artık gelinen noktada bu sorular “Ne olacak bu dünyanın sonu” noktasına gelmiştir. Türkiye artık dünyanın sorunlarını çözmeye çalışan büyük bir ülkedir.

Sakarya sahasından gelen son dakika haberiyle öğrendiğimiz doğal gaz rezerv miktarı 405 milyar metreküpe ulaşmıştır. Kalpleri vatan aşkıyla çarpan her insanımız elbette bununla müthiş bir moral bulmuştur. Bundan morali bozulanlar da hemen kendilerini ele vermişlerdir.

Son dakika MHP Lideri Devlet Bahçeli'den askıda ekmek açıklaması! Ekmeksizleri ortaya çıkardı

AKSİNİ İDDİA EDEN DOLANDIRICIDIR

Türkiye’de adalet, insan hakları, demokrasi askıda değildir. Aksini iddia eden siyasi dolandırıcıdır.