SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SON DAKİKA! Mesut Özil İstanbul'a geliyor!

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı dünya yıldızı futbolcu Mesut Özil'in uçağı saat 00.15'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacak.

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Mesut Özil'i Türkiye'ye getirecek olan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı. TC-RMK kuyruk tescilli uçağın Mesut Özil ve ailesini 00.15'te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirmesi bekleniyor.

KAP BİLDİRİMİ GELDİ

Fenerbahçe, Mesut Özil transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Er8dRynWMAUPZEa

YOLA ÇIKTI!

Fenerbahçe Kulübü, transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu Mesut Özil'in İstanbul'a doğru yola çıktığını duyurdu.Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kulübümüz, transfer süreçlerini ilerletmek için Mesut Özil'i İstanbul'a getiriyor." ifadesi yer aldı.

Er9K9c9XUAQ43aj

Er9K88bXIAAG7RR

ÖZEL BİR İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Fenerbahçe'nin, yeni transfer Mesut Özil' özel bir imza töreni yapacağı ortaya çıktı. İmza törenin ne zaman yapılacağı henüz netleşmedi.

"FİZİK OLARAK FİTİM"

NTV'ye konuşan Mesut Özil, "Ben sürekli olarak takımla antrenman yaptım. Son dönemde ülke dışına çıktığım için izolasyon nedeniyle birkaç antrenman kaçırdım.Bayadır maç oynamıyorum. Fizik olarak fitim. Bir sorun yok. Bu akşam ailemle İstanbul'a geleceğim. Uçuş saati tam belli değil. Akşam üstü orada olurum. Tam bilmiyorum, burası 3 saat önde galiba." dedi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Mesut Özil: "Bu gece Fenerbahçe için İstanbul'dayım inşallah.Allaha şükürler olsun ki Fenerbahçe'deyim. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını!" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan Mesut Özil paylaşımı

asfasf

FORMA NUMARASINI PAYLAŞTI

Mesut Özil, Twitter hesabından Fenerbahçe'de giymesi beklenilen forma numarasını paylaştı.

sdg

FENERBAHÇE HEYECAN DORUKTA! MESUT ÖZİL NE KADAR ALACAK?

Dünya yıldızları arasında gösterilen Mesut Özil, bu sezonun ikinci yarısında çocukluk hayali olan Fenerbahçe forması giyecek. Mesut Özil transferinin açıklanmasını dört gözle bekleyen Fenerbahçe taraftarlarında heyecan dorukta. Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak ve bunun karşılığında toplam 10 milyon Euro alacak.

ACUN ILICALI'NIN DİJİTAL PLATFORMU MESUT ÖZİL'E SPONSOR OLACAK

Fenerbahçe'nin kasasından çıkacak 10 milyon Euro'nun dışında Özil'e, Acun Ilıcalı'nın yeni digital platformu sponsor olacak. Oyuncu başka sponsorluk anlaşmalarına da imza atacak ve toplam 7 milyon Euro'yu bulan bir gelire ulaşacak.


Yerel Seçim 2024

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler