Haberler

Son Dakika: İçişleri Bakanlığı, Reuters'ın "Türkiye'de sokağa çıkma yasağı gelebilir" haberini yalanladı

Güncelleme:

Son dakika: İçişleri Bakanlığı, Reuters haber ajansının üst düzey bir Türk yetkiliye dayandırarak yaptığı "Türkiye'de sokağa çıkma yasağı gelebilir" haberinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Son dönemde Türkiye'de artan koronavirüs vakaları sonrası Londra merkezli haber ajansı Reuters'ın üst düzey bir Türk yetkiliye dayandırarak yaptığı "Türkiye'de sokağa çıkma yasağı gelebilir" haberine ilişkin İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

"TAMAMEN ASILSIZDIR"

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Reuters kaynaklı "Türkiye'de sokağa çıkma yasakları gelebilir" haberinin tamamen asılsız olduğunu ifade etti. Çataklı, "Daha önce de söylediğimiz gibi sahte genelgelere, isimsiz kaynaklara ve manipülatif haberlere itibar edilmemelidir" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: İçişleri Bakanlığı, Reuters'ın 'Türkiye'de sokağa çıkma yasağı gelebilir' haberini yalanladı

NE OLMUŞTU?

Reuters'in ismini açıklamayan üst düzey bir Türk yetkiliye dayandırdığı haberde "Vaka sayısının artmasının ardından sokağa çıkma yasaklarının tekrar gündemde olduğunu" iddia etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sokağa Çıkma Yasağı İçişleri Bakanlığı Türkiye Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (25)

Queee:

Bu böyledir önce yalanlanır , sonra gerçekleşir.

13
4
yanıtYanıtla
Riza:

Bence de gelmesin .Ekonomiyi batıracaksınız.

6
10
yanıtYanıtla
Yay:

Sokağa çıkma yasağı değilde kısıtlamalar artması lazım şuan hiç bir kısıtlama yok sadece maske ile olacak iş değil bu

3
3
yanıtYanıtla
ARİSTO:

Böyle yasakları cezaları ancak geri zekalı insanlar ve devletler savunur virüs caresizligidir hiçbir bilimsel veri getiremeyip ilkel ve geri kalmış devletlerin çözümsüzlüge çözüm aramasıdır koyun aynı zamanda cahil insanlarında buna sorgulamadan onay vermesidir

yanıt2
yanıt0
Beyin Yamyamı:

Bence de gelmemeli çok çalışıp ülkeyi kalkındırmak lazım şu süreçte

2
3
yanıtYanıtla
MÜCADELE:

Avrupa’da sokak kısıtlamaları var halkını düşünüyolar ve ekonomileri de sağlam. Ama bizde arttık sokak kısıtlaması olmaz ekonomi kötü ve insan sağlığı önemsiz ;)

3
1
yanıtYanıtla
CEVAP:

Kesinlikle yanlış adamların ekonomisi ve kaliteli insan birikimlerine sahipler 65 yasagı gibi akıl özürlü insanların almış oldugu bir yasak onlarda asla olmadığı gibi

yanıt1
yanıt0
Alper ünver:

Gelmemeli yeter artık

3
1
yanıtYanıtla
kaleli:

hala daha birileri ekonomimizi baltalamak için hayatı durdumrak için kaos yaratmak için aşısı bulunmuş gripten bile daha etkisiz hastalık yüzünden yine hayatı durudurp ekonommimizi felç etmek istiyor bu tür haberleri çıkartanlar vatan hainidir yerli aşımız bile şubat mart ayında hazır hala bu kaosun bitmememsini isteyen lerin yatacak yeri yoktur

2
1
yanıtYanıtla
Çok zor:

Sana anlatmak bu hastalığı çoooook zor umarım canın yanar da anlarsın..

yanıt1
yanıt2
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title