Son dakika haberi... Fuat Oktay duyurdu! Aracı olanlar dikkat: Yeni dönem başlıyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Dijital Türkiye Portalı'ndan yakında kullanıma açılacak 'araçlarım' sayfası ile vatandaşlarımızın araçlarına ait vergi borcu, trafik cezası, muayene, OGS, HGS ve sigorta gibi farklı kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm bilgilerine tek bir sayfa erişilebilecek." dedi.

GİRİŞ 24.02.2020 15:23 GÜNCELLEME 24.02.2020 16:49
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,Dijital Türkiye ve Bürokrasinin Azaltılması Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Dijital Türkiye Versiyon 1.1 ile vatandaşa 399, iş dünyasına 465 ve kamuya 334 olmak üzere ilave 1198 hizmetin Dijital Türkiye Portalı'ndan sunulması sağlanmıştır." dedi.

 


TÜM ÖDEMELER TEK SAYFADA TOPLANIYOR

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Dijital Türkiye Portalı'ndan yakında kullanıma açılacak 'araçlarım' sayfası ile vatandaşlarımızın araçlarına ait vergi borcu, trafik cezası, muayene, OGS, HGS ve sigorta gibi farklı kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm bilgilerine tek bir sayfa üzerinden erişilebilecek." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, vatandaşların ayrı ayrı kamu kurumlarına gitmek zorunda kalmadan farklı iş ve işlemleri yapabilecekleri Tek Durak Hizmet Noktası'nın pilot çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

 

 

YORUMLAR 17
  • Xxl 4 yıl önce Şikayet Et
    Son dkka. Millet
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim devletimizi başımızdan eksik etmesin milletimizide muvaffak kılsın inşaALLAH Çok başarılı buldum✅
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    hangi bankada hesabım var, niye göremiyoruz bununlan ilgili çalışma yapsalar,çok büyük mağdiyeritimizi giderirler.bazen şirket habersiz hesap açabiliyor yada dolandırıcılar
    Cevapla
  • m.koç 4 yıl önce Şikayet Et
    araban olmaz bi dert araban olur bidert.ne mutlu bana arabam yok.
    Cevapla
  • köroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    ARAÇ fiyatları uçtu buna çözüm bulun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle