Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Son Dakika Flaş Haber! Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla; 81 İlde Aynı Anda; İl İdare Kurulları Toplanıyor

Son Dakika Flaş Haber! Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla; 81 İlde Aynı Anda; İl İdare Kurulları Toplanıyor

ISPARTA 28.03.2020 06:14:00 0
Son Dakika 
Flaş Haber! 
Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla; 
81 İlde Aynı Anda; 
İl İdare
Kurulları 
Toplanıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bugün saat 09.00'da tüm valiliklerde, koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için eş zamanlı olarak il idare kurulları toplanıyor. Bunun ardından da pandemi kurulları toplanacak.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERDİ
İçişleri Bakanlığınca, bugün saat 09.00'da tüm valiliklerde önce il idare kurulları ardından pandemi kurullarının toplanacağı bildirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla saat 09.00'da tüm valiliklerde, koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için eş zamanlı olarak il idare kurulları toplanıyor. Bunun ardından da pandemi kurulları toplanacak.
ALINAN VE BUNDAN SONRA ALINACAK
TEDBİRLER ELE ALINACAK
İçişleri Bakanlığı'dan yapılan açıklamaya göre, il idare kurullarında, koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması görüşülecek.
Ayrıca bugüne kadar alınan tedbirlere vatandaşların en üst düzeyde riayet etmeleri ve vatandaşların zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamalarının sağlanmasına yönelik konular ele alınacak.
ALINAN KARARLAR HEMEN
UYGULAMAYA KONULACAK
İl pandemi kurullarının toplantılarında, 30 büyükşehir başta olmak üzere sosyal izolasyon ve iller bazında sosyal mesafeyi en üst seviyeye taşıyacak her türlü ilave tedbir karara bağlanacak. Alınan bu kararlar valilerce vakit kaybetmeksizin uygulamaya geçirilecek.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °