MENÜ

"Fenerbahçe'nin en klas oyuncusu"

Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında Bursaspor'a konuk oldu. Karşılaşmada kazanan olmadı ve maç 1-1'lik skorla tamamlandı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Bursaspor - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Bursaspor'a konuk oldu. Mücadele 1-1'lik skorla tamamlandı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' porgramında konuşan Rıdvan Dilmen, Bursaspor - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Ümraniyespor maç kadrosuna değinen Rıdva Dilmen, "O maçın kadrosuna baktığınız zaman Bursaspor maçı kadrosunun farklı olacağını hissediyorsunuz zaten. Ersun hoca da hiç maceraya atılmadı ve sert, sıkı bir takım çıkardı." dedi.

Bursa'nın zor bir deplasman olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Bursaspor'un bu kadar zayıf kadrosu olmadı. Bugün kazanmış bile olsalardı mutlaka transfer yapması gerekiyor. Gençleşmek önemli ama abartmamak gerekiyor." dedi.

Valbuena'yı gelen her hocanın oynatmadığını ifade eden Dilmen, "Gelen giden Valbuena'yı oynatmıyor. Ersun Yanal diri takım istiyor. Dirar gibi Soldado gibi... Fenerbahçe'nin en klas oyuncusu da Soldado. Ersun hocanın ilk tercihi Soldado olacaktır." dedi.

YORUM YAZ