MENÜ

SON DAKİKA! Fenerbahçe Mbwana Samatta transferini açıkladı!

Son dakika haberi... Fenerbahçe, Mbwana Samatta'nın transferi konusunda futbolcu ve Aston Villa ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

SON DAKİKA! Fenerbahçe Mbwana Samatta transferini açıkladı!

Fenerbahçe, Mbwana Samatta'nın transferi konusunda futbolcu ve Aston Villa ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı lacivertliler borsaya bildirdiği açıklamada "Profesyonel futbolcu Mbwana Samatta'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Aston Villa ile görüşmelere başlanmıştır" denildi. Ayrıca transfer şekli olarak satın alma ifadesi yer aldı.

Haberin Devamı

DERBİDE KADRODA

Sarı lacivertlilerin yeni golcüsü Mbwana Samatta, sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imzayı atacak. Daha sonra takımla birlikte derbi maçının hazırlıklarına katılacak olan Samatta'nın hazır olarak geldiği ve Galatasaray ile pazar günü oynanacak maçta kadroda yer alacağı öğrenildi. 27 yaşındaki Tanzanyalı futbolcunun maça yedekte başlayacağı ve duruma göre sonradan oyuna almayı planladığı belirtiliyor.

Fenerbahçe, dün sosyal medya hesabından önce uçak emojili tweet attı, daha sonra da uçağın indiğini belirten emojilerle bir tweet daha attı.

Kanarya, dün 27 yaşındaki forvet oyuncusunu İstanbul'a getirmişti.

YORUM YAZ