Erdoğan: Onları vekil listesine koymadık çünkü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna dönüşü aralarında Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan'ın da bulunduğu gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, vekil listeleri hakkında 'yeni kriterler' ve liste dışında kalan isimler ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 22.05.2018 00:01 GÜNCELLEME 22.05.2018 09:31
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Listemiz İnşallah hayırlı olur diyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ehliyet, liyakat önemli. Parlamentodaki prensiplerimize dikkat etmemiş, devamda hassasiyet göstermemiş arkadaşlarımızı listelere koymadık, koymuyoruz" dedi.

"YAZILI TAAHHÜT ALINDI"

Bu seferki aday belirleme sürecinde farklı bir hassasiyet daha gösterdiklerini açıklayan Erdoğan, "Aday adayı arkadaşlardan yazılı bir taahhüt aldık. ‘Haftanın üç günü Ankara’dasınız. Üç günü dışında, hepinizin seçim bölgenizde ofisleriniz olacak. O ofislerde  çalışmaları yürüteceksiniz. Oralardaki çalışmalarınızı da her hafta rapor edeceksiniz.’ dedik. Bunların taahhüdünü de arkadaşlardan yazılı olarak aldık.” dedi.

 

YORUMLAR 60
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis gibi 20 vekil çıksın ülke ihya olur
    Cevapla
  • malatya 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis%80 Vekil %10
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş, Reis daha ne yapsın. Çalışacak adam gelsin, tembeller geri bassın diyor. Herkesi ayrı ayrı nasıl denetlesin. Rabbim hayırlı eylesin inşallah.....
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    sadece milleti ilgilendiren ekonomi milletvekili haftanın 7 günü memleketinde olmuş muş yok genel merkeze rapor verecekmiş milletin umrunda değil KOCA REİS zaten bunu biliyor yine koca reis biliyor ki bu millet, vekil seçiminde oyunu hep reis için veriyor. Onu ALLAH RIZASI için sevdiğinden dolayı veriyor. Yeter ki ekonomi düzgün olsun, yeter ki düşmana karşı itibarımız yüksek olsun
    Cevapla
  • 1453 AKINCI 5 yıl önce Şikayet Et
    İl ve ilçe teşkilatları iyi denetlenmeli. Kimseyle ilişkisi olmayan ve olmayacak olan, babasına bile torpil geçmeyecek karakter de bir ekip kurun bunların tek görevi 81 il teşkilatlarını 365 gün kontrol etmek olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...