Son dakika: Emeklilere müjde! Ödemeler bugün başladı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un yaptığı son dakika açıklamada, memur emeklilerinin maaş farklarının bugünden itibaren ödeneceğini duyurdu. 2 milyondan fazla emekliye, 500 milyon lirayı aşkın maaş farkı ödenecek.

GİRİŞ 23.01.2020 10:59 GÜNCELLEME 23.01.2020 11:06
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Bakan Selçuk, Emekli Sandığı (Memur) emeklilerinin maaş farklarının bugün ödeneceğini açıkladı.

4a (SSK) emeklilerine maaşları 26 Ocak’a kadar, 4b (Bağ-Kur) emeklilerine ise aylıkları 25 ila 28 Ocak tarihleri arasında ödenecek.

 

Bakan Selçuk, bu kapsamda 2 milyon 274 bin 975 kişiye, toplam 500 milyon 288 bin 542 lira 74 kuruş tutarında maaş farkı yatırılacağını belirtti.

 

 

2 milyon 274 bin 975 emekliye, 500 milyon lirayı aşkın maaş farkı ödenecek

Hak sahiplerinin ek ödemelerini aylık almakta oldukları banka ve PTT Şubelerinden alabileceğini belirten Bakan Selçuk, açıklamasında emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize, yapılacak ek ödemelerinin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 21
  • Ozan 4 yıl önce Şikayet Et
    Surekli sikayet ediyorsunuz sukretmeyi unutmussunuz icte ve dista bukadar dusman var insaf yahu devletimizin arkasinda durun
    Cevapla
  • Emeklş 4 yıl önce Şikayet Et
    İntibak başkanm
    Cevapla
  • şahin. 4 yıl önce Şikayet Et
    hayat gittikçe pahalanıyor .Emekli maaşları eriyip gidiyor.Durumu iyi olan ne anlar açın garibanın halinden.Benzin 7.20 tl bandında dolar 6 tl sınırında.Pazarda herşey pahalanmış.Alım gücü tamamen yoksulluk sınırının altında.Görmüyorlarmı bu emeklinin milletin halini.Asgari ücretlinin halini.2000 sonrası intibak neden yapılmıyor.Herşey güllük gülistanlık kendilerine galiba.
    Cevapla
  • Kadir celik 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım , sayın bakanım 2000 den sonra emekli olanlara intibak bekliyoruz. Lütfen . Bu hayat şarlarında geçinmemiz imkansız hale geldi . Lütfen
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Baskanim intibak bekliyoruz saygilar
    Cevapla
  • İsmail Meşeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım lütfen intibak çıkarttınız saygılarımla
    Cevapla
  • Erdoğan Ünal 4 yıl önce Şikayet Et
    İntibak bekliyoruz sayın başkanım ve bakanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle