MENÜ

SON DAKİKA: De Gea Manchester United'da kaldı!

Transferi adeta bir karmaşaya dönen İspanyol kaleci David de Gea, Manchester United'da kaldı!

SON DAKİKA: De Gea Manchester United'da kaldı!

Son dakika: Manchester United'ın 24 yaşındaki İspanyol file bekçisi David de Gea, takımında kaldı.

UEFA, yıldız oyuncunun United'ın Şampiyonlar Ligi listesinde yer aldığını ve kendileri tarafından bu listenin onaylandığını belirtti.





***

Tüm yaz boyunca De Gea'yı transfer etmek için büyük çaba harcayan Real Madrid'in tüm uğraşları evrak kriziyle ilginç bir noktaya ulaştı.

Madrid ekibi İspanyol kalecnin evraklarını son dakikada İspanyol Futbol Federasyonu'na gönderdiğini iddia ederken, RFEF (İspanya Futbol Federasyonu) ise kendilerine De Gea'yla ilgili hiçbir belgenin gelmediğini belirtti.

La Liga "Hayır" diyor

24 yaşındaki kalecinin transferiyle ilgili FIFA'nın ne karar vereceği merakla beklenirken, İspanya Futbol Federasyonu'nun kesinlikle transfere izin vermeyeceği iddia ediliyor.

Tarfatar istemedi, yönetim pazarlık yaptı!

Real Madrid'in transferde gecikmesinin nedeni ise 40 milyon euroluk bonservis bedelini düşürmek istemesi ve pazarlıkları uzatması... Taraftarın yapılan anketlerde yüzde 80'lik bir oranla Atletico Madrid'in eski kalecisini istememesi, Real yönetiminin tepki almamak için pazarlık yapmasına sebep oldu.

"6 saat vakitleri vardı!"

Madrid ve Manchester'dan gelen bilgiler ise olayın bir başka boyutunu gözler önüne seriyor. Evrakları hazırlamanın ya da doldurmanın en fazla 15 dakika sürdüğünü belirten otoriteler, "Transfer için 6 saat vakti olan bir kulübün işi son dakikaya kalmaz" açıklamalarını yapıyor.

Edip Adanır / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ