hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dörtlü çete, Cumhur İttifakı'na karşı birleşti

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Afyonkarahisar'daki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dörtlü çete Cumhur İttifakı'na karşı birleşti. HDP'nin kongrelerinde bizim İstiklal Marşımız bile okunmaz. Bay Kemal sen bunlarla nasıl kol kola giriyorsun? İYİ Parti, Saadet Partisi siz nasıl kol kola giriyorsunuz? Biz, CHP gibi 3-5 fazla oy almak için Pensilvanya'daki o şarlatana, Kandil'deki terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

    Önümüzde yeni bir imtihan yeni bir seçim var. Türkiye 31 Mart günü hayati önemde bir seçim yaşayacak. Türkiye, istikrar ve istikbalimizi oylayacaksınız. Vatanımız ve milletimiz adına çok önemli bir karar vereceksiniz. Dosta güven, düşmana korku salacak tarihi bir zaferle çıkmak istiyoruz. 31 Mart'ta ülkemize kurulmaya çalışılan tuzağı bozmalıyız. Bizler sizlerin huzuru ve güveni için çalışıyoruz.

    Bay Kemal'in en büyük özelliği yalan ve iftira. Onun için açtığım davaları kazanıyorum. İnşallah aldığımız tazminatları Mehmetçik Vakfı'na hibe edeceğiz. Neden? Çünkü, Bay Kemal benim Mehmetçiğimi hep küçümsemiştir. Bay Kemal, askerimiz Afrin'e girerken, teröristlerle mücadele ederken onlara yanlış yapmıştır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dörtlü çete Cumhur İttifakı'na karşı birleşti. HDP'nin kongrelerinde bizim İstiklal Marşımız bile okunmaz. Bay Kemal sen bunlarla nasıl kol kola giriyorsun? İYİ Parti, Saadet Partisi siz nasıl kol kola giriyorsunuz? Biz, CHP gibi 3-5 fazla oy almak için Pensilvanya'daki o şarlatana, Kandil'deki terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz.

    CHP ve şükerası rant kavgası verirken, biz insanımızla uğraşıyoruz. Bunlar küçük hesaplarla uğraşırken biz, Afyonkarahisar'da 118 kalem hizmetin açılışını gerçekleştiriyoruz.

    Afyonkarahisar'a bugüne kadar 21,5 katrilyon yatırım yaptık. Çiftçilerimize 1,7 katrilyon lira tarımsal destek verdik.

    Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak'a hizmet veren Zafer Havalimanı'nın yolcu trafiği geçen yıl 100 bine ulaştı. Afyonkarahisar'ı Yüksek Hızlı Tren ile istanbul, Ankara ve İzmir'e bağlıyoruz. İstanbul 3,5, İzmir ise 2 saate düşecek.

    31 Mart günü ülkeniz ve geleceğimiz adına kritik bir karar verekcesiniz. 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi yine ülkemizde çok büyük bir siyaset mühendisliği yapılıyor.

    Bölücü örgütün şehir kadrosundan sözde bir milletvekili benim polis kardeşimin kolunu ısırarak onu hastanelik etti. Ne CHP'den ne de ortaklarından tekbir kınama, tek bir eleştiri duyulmadı.

    CHP, FETÖ'nün desteği ile seçim kazanma hesabı yapan bir ekibin tasallutu altındadır. CHP, dar kadrocu bir yapının esiri durumundaır. Onlar kimlerle kol kola girerse girsin, biz şehitlerimizden ilham alarak yolumuza devam edeceğiz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow