Magazin Son dakika! Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Son dakika! Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Paylaş
Son dakika! Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında, olay bir iddia ortaya atıldı

Son zamanlarda eşi Kenan Doğulu ile boşanacakları iddiaları ile magazin gündemine gelen oyuncu Beren Saat, sürekli gizemli Instagram paylaşımları ile takipçilerini şaşırtıyordu.

Haberin Devamı

BOŞANMA TARİHİ 28 MART

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın haberine göre; evlilikleri üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşan Beren Saat ve Kenan Doğulu 28 Mart Perşembe günü boşanacaklar.

Diğer bir iddiaya göre, 5 Mart'ta Kenan Doğulu ve Beren Saat bir kafede buluşup üç buçuk saat konuştular. Kafede, Kenan Doğulu'nun Beren Saat'i ikna etmeye çalışarak konuştuğu iddia edildi. İkili kafeden mutlu bir şekilde ayrılmış olmalarına rağmen son toparlama da işe yaramadı.

*Çift, 2014 yılında nikah masasına oturmuştu.

BEREN'DEN YENİ PAYLAŞIM GELDİ

Boşanma haberlerinin ardından Beren Saat sosyal medya hesabından bir hayranının gönderdiği şu mesajı paylaştı: "Bunu zaten biliyorsun, ama zaman zaman hatırlatmak gönül alıcı olabilir. Seni seviyoruz, seni destekliyoruz ve her zaman seni burada bekliyor olacağız. Hayatta hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Mutluluk da acı da. Duygusal olarak dibe vurduğunda bir sonraki adıma geçmek için gereken tek yol ayağa kalkmaktır. Bu geçecek, zaman her şeyin ilacı. Sana kocaman sarılıyoruz."

Haberin Devamı

Beren Saat'in cevabı ise 'Sizi çok seviyorum çocuklar' oldu.