Futbol Ankara’ya Eryaman müjdesi! "Bu stadyum tamamlandı"

Ankara’ya Eryaman müjdesi! "Bu stadyum tamamlandı"

21.01.2019 - 22:56 | Son Güncellenme:

Başkent Ankara’da yaşanan stadyum krizi, yapımı tamamlanma noktasına gelen Eryaman Stadyumu ile çözüme kavuşuyor. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, “Ankara’ya hayırlı olsun. Bu stadyum tamamlandı" dedi. Stattaki ilk maçı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da izlemesi bekleniyor.

Ankara’ya Eryaman müjdesi Bu stadyum tamamlandı

Başkent Ankara’da yaşanan stadyum krizi, yapımı tamamlanma noktasına gelen Eryaman Stadyumu ile çözüme kavuşuyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner ile çok sayıda gazetecinin katıldığı etkinlikte stadyumun tüm Ankara takımları için açıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Ankara’ya Eryaman müjdesi Bu stadyum tamamlandı

Bugüne kadar stadyum için emeği geçenlere teşekkür eden Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Ankara takımlarının artık stadyum sorunu yaşamayacağını belirterek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki ise MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Osmanlıspor dahil olmak üzere tüm başkent ekiplerinin stadı zeminin elveriş durumuna göre kullanabileceğini belirterek, “Ankara’ya hayırlı olsun. Bu stadyum tamamlandı. Şimdi sıra 55 bin kişilik Türkiye’nin en güzel stadında. En yakın sürede temel atma işlemini gerçekleştireceğiz. Kayseri Kadir Has Stadyumu’nun mimari olan genç arkadaşımızın hazırladığı güzel bir tasarıma sahip. Başkentten bir Süper Lig şampiyonu çıkarmak için de gereken destekleri yapacağız. MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner bey de burada. En zor başkanlık kulüp başkanlığıdır. Takım kazanır, para yoksa yarın primleri nasıl ödeyeceğini düşünürsün. İnşallah Ankaragücü için gereken desteği sağlayacağız” diye konuştu. İlhan Cavcav’ı da ölüm yıldönümü nedeniyle anan Özhaseki, “Onun kulüp başkanlığı, transfer politikası bizlere de örnek olmuştu” dedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın izlemesi bekleniyor

Stadyumun 28 Ocak Pazartesi günü Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftasında oynanacak MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla resmen açılacağı duyuruldu. Mücadeleyi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da izlemesi bekleniyor. Ayrıca sarı-lacivertli başkent ekibi de stadyumdaki ilk idmanını cumartesi günü basına açık olarak gerçekleştirecek.

Ankara’ya Eryaman müjdesi Bu stadyum tamamlandı