Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi tarafından Karadere Sularının Bolu’ya getirilmesi için açılan tünel hakkında bilgiler verdi.

3 bin 674 metrelik tünelin son 125 metresine gelindiğini söyleyen Başkan Yılmaz, çalışmalar sırasında 100 metrelik kısımda çökme yaşanmasına rağmen projenin yakın zamanda tamamlanacağını bildirdi.

Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Sağlık Mahallesi’nde düzenlenen Bizim Mahalle etkinliğinde konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, burada belediye çalışmaları hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Bolu Belediyesinin önemli projelerinden biri olan Karadere Tüneli hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bir Bolu Dağı Tünelini ülke kaç yılda yapamamıştı. Bolu Dağı Tüneli de 3 bin metrenin altındadır. Bolu Belediyesi olarak 3 bin 674 metrelik bir su tünelini bitirmek üzereyiz. 100 metrelik kısım çökmüştü, güzergah değiştirmiştik. Bir çok problem yaşadık ama şu an 125 metre sonra tünel bitmiş olacak. Bunu sizlerle beraber yaptığımızı bilesiniz. Bu tünel bitip, suyun gelişini de sağladıktan sonra artık çeşmelerimizde şişe suyu kalitesinde su akacak. Bu hayalimizi hep beraber gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim