hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe-Sivasspor canlı yayın

    Fenerbahçe-Sivasspor canlı yayın
    expand

    Fenerbahçe ile Sivasspor Süper Lig'in 12. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertliler, Beşiktaş ve Galatasaray'ın paun kaybı yaşadığı haftada kazanmak istiyor. Fenerbahçe Sivasspor canlı yayını haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda konuk ettiği Sivasspor'u 4-1 mağlup etti. Oyuna 61. dakikada dahil olan Roberto Saldodo, 30 dakikada hat-trick yaptı.

    ⚽️ Bu maça kadar golü olmayan Soldado, Sivasspor karşısında hat-trick yaptı. Fenerbahçe, 81. dakikada skoru 4-1'e getirdi.

    Fenerbahçe 4-1 Sivasspor / Maç Özeti

    ⚽️ 77. dakikada rakibinden topu kapan Soldado, önünü boşaltarak köşeye düzgün bir vuruş yaptı ve maçtaki ikinci golünü attı. 3-1

    Sivasspor'da Bifouma, 64. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. Bifouma gol öncesi ve sonrası hakeme şidettli itirazlarda bulundu.

    ⚽️ Roberto Soldado, oyuna girdikten 1 dakika sonra, topla ilk buluşmasında golünü attı ve Fenerbahçe formasıyla ilk golüne imza attı. Golden önce top iki kez direkten döndü ve yaşanan karambol golle sonuçlandı. 2-1

    ⚽️ 47. dakikada Tek paslar sonucunda bir anda karşı karşıya kalan Thievy Bifouma, Sivasspor'a eşitliği getiren golü attı. Fenerbahçe son 26 resmi maçta Galatasaray maçları hariç her karşılaşmada gol yedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ⚽️ Baskı golü getirdi... Fenerbahçe, 32. dakikada Nabil Dirar'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti.

    Karşılaşma öncesi hayatını kaybeden efsane halterci Naim Süleymanoğlu için saygı duruşu yapıldı.

    Galatasaray'dan Igor Tudor kararı

    Hafta boyunca antrenmanlarda çok iyi çalıştığı belirtilen ve hırsı ile dikkat çeken Mehmet Topal, hocası Aykut Kocaman tarafından yeniden ilk 11'e alındı.

    Osmanlıspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Mathieu Valbuena ile Mauricio Isla, henüz takımla çalışmalara başlamadı. Bu iki futbolcunun yanı sıra uzun süredir sakatlığı bulunan Robin van Persie de forma giyemeyecek. Başkent deplasmanında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen Alper Potuk ve Luis Neto da bu maçta yok.

    Son maçlarda yakaldığı çıkışla dikkat çeken ve üst sıralara tırmanan Sivas cephesinde ise önemli bir eksik yok.

    İLK 11'LER

    Fenerbahçe: Volkan, Şener, Skrtel, Neustadter, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Giuliano, Aatif, Janssen.

    Sivasspor: Rochet, Dyakov, Bjarsmyr, Ziya, Auremir, Rybalka, N'Dinga, Hakan, Emre, Bifouma, Kone.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow