27 Nisan 2024 Cumartesi

SOKAKTA RİSK ALTINDAKİ VATANDAŞLARIMIZI BİZE BİLDİRİN

SOKAKTA RİSK ALTINDAKİ VATANDAŞLARIMIZI BİZE BİLDİRİN

Isparta

 ISPARTA Valisi  Ömer Seymenoğlu, soğuk hava ve ağır kış şartlarının günlük yaşamı olumsuz etkilediğini belirterek, evsiz, mekansız, kimsesiz oldukları veya sokakta yaşadıkları tespit edilen risk altındaki vatandaşlarımıza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca geçici barınma, yemek ve giyim imkanı sağlanacaktır dedi.

Vali Seymenoğlu açıklamasında ise; "Ülkemiz genelinde etkisini göstermeye başlayan soğuk hava ve ağır kış şartlarının günlük yaşamı olumsuz etkileyebileceğinden sosyal devlet olmanın bir gereği olarak, herhangi bir sebepten dolayı evsiz, mekansız, kimsesiz oldukları veya sokakta yaşadıkları tespit edilen risk altındaki her yaştaki vatandaşlarımıza Valiliğimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca durumlarını düzeltinceye kadar geçici barınma, yemek ve giyim imkanı sağlanacaktır. Duyarlı vatandaşlarımızın ve ilgililerin sokakta yaşadığı bilinen, görülen, duyulan herhangi bir vaka ile karşılaştıklarında en yakın kolluk kuvveti, mahalli idare veya diğer ilgili kurumlara ihbar veya başvuru yapmaları ve kurun yetkililerimizin ivedi olarak Valiliğimiz veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Aynı hizmetlerimiz ilçelerde ilçe Kaymakamlıklarımızca sağlanacaktır. Tüm halkımız ve ilgililerin gerekli duyarlılığı göstermelerini rica ederim” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İyi tatiller

18 Ocak 2019 Cuma 06:41

Sayın valim size rica etsek Muhsin kiremitçi okulunun hız kesicilerini taktırtabilirmisiniz belediye ile milli eğitin polemiğinden takılmıyor.(neden hız kesici istiyoruz çünkü bu yol ana yol işlek bir yol Işık'lara yetişmek için araçlar hızlı gidiyor ayrıca direksiyon eğitim alanı ayrıca neden torpilli okullarda iki şer adet ekip otosu okul giriş çıkışlarını beklerken anayol üzerinde bulunan bu okula dönüp bakan Yok bakmaları için kimin çocuğu okuması lazım bundan mı yoksa okul müdürlerinden mi

HacıKamiloğulları

17 Ocak 2019 Perşembe 17:28

SN.VALİM TEDBİLİ KIYAFET SENİRKENT HASTANESİNİ DENETLERMSNZ AKSAKLIKLARI YERİNDE GÖREBİLİRSİNZ

pp327

17 Ocak 2019 Perşembe 17:07

halkın valisi , ıspartanın valisi.. teşekkürler sayın valim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR