‘Tomografi cihazımıza kavuşmamıza az kaldı’

‘Tomografi cihazımıza kavuşmamıza az kaldı’
banner13
banner3

İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy Maske, Tomografi Cihazı ve Konferans Salonu ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Kaymakam Atasoy, Koronavirüs döneminde başlatılan İnebolu Halk Eğitim Merkezi’nde maske üretimiyle beraber İnebolu’da 59 bin maske dağıtımı gerçekleştirdiğini söyledi. Atasoy, ayrıca İnebolu Devlet Hastanesi’nde tomografi cihazının bu ayın sonunda Kastamonu Devlet Hastanesi’nden gönderileceğini ifade etti.

‘İNEBOLU’DA 59 BİN ADET MASKE DAĞITILDI’

İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy; ‘’ Halk Eğitim Merkezi bünyesinde gönüllü kursiyerlerin ürettikleri maskeler ile İnebolu Belediyesinin Pazar yerinde ve esnafa dağıtıklarıyla beraber İnebolu’da toplamda 59 Bin adet maske vatandaşa dağıtıldı. Maskelerimizi daha da dağıtmaya devam ediyoruz.’’ dedi.  

‘TOMOGRAFİ CİHAZIMIZA KAVUŞMAMIZA AZ KALDI’

Atasoy, Şehir hastanelerinde kullanılmaya başlayan 128 kesitli bilgisayarlı tomografi cihazının Kastamonu Devlet Hastanesine bu ayın son haftasında kurulacağını ve Kastamonu Devlet Hastanesinde olan mevcut olarak kullanılan Tomografi Cihazının yeni cihaz kurulmadan önce İnebolu’ya gönderileceğinin müjdesini verdi.

‘80 KİŞİLİK KONFERANS SALONU YAPIMINA BAŞLANDI’

Kaymakam Atasoy ayrıca da; ‘’ Türk Ocağı Binasının İstiklal Yolu Müzesine dönüştürüldüğü için standart toplantıların Türk Ocağında yapılamayacağından dolayı Hükümet Konağı’na 80 kişilik Konferans Salonu yapıma başlandığını söyledi.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Hüseyin Baysal
Hasan Hüseyin Baysal - 4 yıl Önce

Kaymakam bey konferans salonunu çok iyi düşünmüş. Kültürel faaliyetlere uygun olursa mükemmel olur. Belkide kaymakam bey sayoesinde tiyatro oyunlarımızı oynayabiliriz. Düşünenlere ve emeği geçenlere çok teşekkürler

Raşit eren
Raşit eren - 4 yıl Önce

Emeği geçen her kezden Allah razı olsun memleketimize hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER