Söğütlü'de yeni açılan ekmek ve unlu mamülleri üretim merkezi açılışına İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekçi, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İsmet Yıldız, Ak parti İlçe Başkanı Adem Fidan, Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Hasan vodinalı, siyasi ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Söğütlü İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekçi ilçe de yaptığı yeni Ekmek Unlu mamülleri fırını açılışında yaptığı konuşmada 'Sabahın erken saatlerinde kalkıp evlerimizden ayrılırken eşlerimizin inşallah helalinden ekmek paramızı kazanır akşama da geriye dönersiniz diye dualar ederek yolcu ediyorlar. Eskilerimizin bir sözü vardır. Bir pişirimlik unun varsa mutlaka fırıncıya götürün, yoksa ziyan olur. Ekmek fırıncılığı çok önemli bir kutsal meslektir .Her zaman temizliğie hijenliğe önem vermelidir. Her sattığı ekmeğin gramajlarına dikkat etmelidir. Söğütlü ilçesine son sistemle günün şartlarına göre modern bir fırın kazandıran Şengül ailesinede teşekkür ediyoruz, hayırlı olsun.' dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç 'İlçemizin sanayide ve konut alanında birlikte büyüdüğünü geliştiğini il dışımızdan daha net görülüyor bu vesile ilede yeni iş yerlerimizinde açılması için belediye olarak kanunlar çerçevesinde destek olmaya devam edeceğiz. Bugün burada açılışını yaptığımız ekmek fırını ve un mamülleri imalathanesi açılından memnunuz. Artık bundan sonra adapazarından doktorlar tarafından önerilen çeşitli diyet ekmeklerimizi ilçemizden yeni açılan fırınımızdan almaktan son derece memnun olacağız' diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Söğütlü'de yeni son sistem Ekmek ve unlu mamülleri imalat merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Şengül ise Şengül ailesi olarak 'Söğütlü'de daha önce belediyeye ait olan 50 yıllık binanın giriş katında zor şartlar altında ekmek fırıncılığı yapıyorduk. Binanın yıkılması sebebiyle de yeni bir günün şartlarına göre son sistem bir unlu mamülleri üretim merkezimizi sayın müşterilerimizinde fikirleri alarak yeniden hizmete girmiş olduğumuz üretim merkezimizde ise ekmeğin tüm çeşitleri ve diğer pasta çeşitlerimizde bulunacaktır. Hedefimiz müşterilerimize en güzel hizmeti sunmaktır.' dedi.