Sofu ve yönetimi ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor

Ak Parti Hendek ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim üyeleri Hendek mahallelerinde seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Sofu ve yönetimi ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor


Başkan Sofu bu haftaki teşekkür ziyaretini Puna Ortaköy Mahallesine kahvehane ve esnafları gezerek gerçekleştirdi.

Başkan Sofu Konuşmalarında “Puna Ortaköy meydanı  ilçemizin farklı meydanlarından. Çevredeki  mahallelerimizden  Martinler, Beyköy, Cayırbaşı ve Türbe mahallelerinin sakinleride akşamları gelerek günlük sohbetlerini yapıyorlar. Bu açıdan bir mahallede 5 mahalleli görmek Puna Ortaköy meydanına özel ve güzel bir farklı yapıya çeviriyor.

Ülkemize gezi olaylarıyla 15 Temmuz darbe girişimiyle diz çöktüremeyenler ekonomimize dolar kuru üzerinden operasyon yapmaya çalışarak bize boyun eğdirtmeye çalışıyorlar. Ülkemiz Güçlü Ekonomisi Güçlü Lideri ile bu günleri de atlatacaktır.

Mahsul hasat dönemindeyiz,  Rabbim tüm çiftçilerimize Hayırlı bereketli kazançlar versin. Anlının terinin emeğinin karşılığını versin.

24 Haziran seçimlerinde Puna Ortaköy Mahallemiz Cumhurbaşkanlığında %70 Beyköy Mahallemiz  %85 Çayırbaşı Mahallemiz %82 Türbe Mahallemiz %80 Martinler Mahallemiz %76 oranında destek vererek katkıda bulundular. Bu desteklerinden dolayı hemşehrilerimize Teşekkür ederim.  



Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 08:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184