HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ
 
Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan ve Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından kabul edilen "Aktif Tüm Sporcuların Forması Eşofmanı Olsun" projesi kapsamında 10 adet bisiklet ve aksesuarları, voleybol, basketbol, futbol, masa tenisi, tenis, güreş, badminton ve atletizm branşlarında imkanları eksik olan 250 sporcuya ihtiyaçları doğrultusunda ayakkabı, eşofman, forma, yağmurluk, top ve raket düzenlenen tören ile dağıtıldı. 

Hakkari Spor Kompleksi'nde düzenlenen malzeme dağıtım törenine Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak,  İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, SODES Proje Müdürü Abdulmecit Yılmaz, antrenör ve sporcular katıldı.

Buradaki törenin ardından Vali Toprak ve beraberindeki protokol üyeleri 18 branşta toplam 2 bin sporcunun katıldığı Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören öğrencileri de ziyaret etti. İlk olarak yüzme havuzunda eğitim alan öğrencilerle bir araya gelen Vali Toprak, burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal’dan verilen eğitimler hakkında bilgiler aldı. 

Diğer spor branşlarını da gezen Vali Toprak, çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet ettikten sonra tenis ve basketbol oynadı. 

Programın sonunda Vali Toprak ve beraberindeki protokol üyeleri daha önce SODES projesi kapsamında kabul edilen "Kültür Sanatla Güçlü bir Geleceğe" projesi kapsamında kurulan müzik atölyesinde öğretmenler tarafından verilen kısa bir müzik dinletisinin ardından buradan ayrıldı.

ifn_0130.jpg

ifn_0143.jpg

ifn_0148.jpg

ifn_0153.jpg

ifn_9994.jpg

ifn_9972.jpg

ifn_9974.jpg

ifn_0028.jpg

ifn_0060.jpg

ifn_0109.jpg

ifn_0116.jpg

Editör: Haber Merkezi