son haberler

Sobi; Bu Hizmet Teşekkürü Hak Ediyor!

Yayınlanma Tarihi: 9 Ekim 2020 okunma

Sobi; Bu Hizmet Teşekkürü Hak Ediyor!
Gündem
0

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi yaptığı açıklamada Ordu Büyükiehir Belediyesi’nin Oteller bölgesinde yaptığı alt yapı çalışmalarına değinerek “bu hizmet teşekkürü hak ediyor” dedi.

Başkan Sobi açıklamasını şöyle sürdürdü; “Ünye’mizin turizmsel kimliğine ve İnsani yaşam kalitesine zarar veren Devrent ve Oteller bölgesinin en önemli sorunlarından olan kanalizasyon kirliliğine son veren çalışmadan dolayı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e yapılan doğru ve yerinde bir hizmet için şahsım ve sektörümüz adına teşekkür ediyorum.

Devrent ve oteller bölgesi sahilinin 30 yıl önce döşenen ve günümüzde artık kullanılamayan, görsel ve çevresel kirlilik yapan kanalizasyon boruları, geniş çaplı malzemelerle yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasıyla kanalizasyon sistemi hizmete alındı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla Ünye sahilindeki 30 yıllık önemli bir sorunu daha çözüme kavuşmuş oldu. Vatandaşlarımızın yaz mevsiminde yoğun olarak kullandığı Devrent ve oteller bölgesi sahilinin altyapısını sil baştan yenilendi. 30 yıllık olan altyapı Oski ekiplerinin hummalı çalışması sonrası yenilenerek hizmete alındı.

Sektörümüzün en hayati temel sorunlarından olan bu sorunun giderilmesinde üstün gayret gösteren oski çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.