Haberler

Skandal sünnet düğününe dava açıldı: Dansözler ve çocuğun ailesine 6 aydan 10 yıla kadar hapis isteniyor

Güncelleme:

İzmir'de bir sünnet düğününde çocukların önünde twerk dansı yaptığı için haklarında soruşturma başlatılan üç dansöz ile birlikte toplam 6 kişi hakkında "Çocuğun Cinsel İstismarı" ve "Hayasızca Hareket" suçlarından iddianame hazırlandı. Sanıklar 6 aydan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

İzmir'de yaşanan ve sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük tepki çeken sünnet düğününe ilişkin görüntülerle ilgili soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonunda babası, annesi, amcası ve videoda twerk dansı yaptığı görülen üç dansöz ile birlikte toplam 6 kişi hakkında dava açıldı.

Sanıklar hakkında "Çocuğun Cinsel İstismarı" ve "Hayasızca Hareket" suçlarından 6 aydan 10 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA TEPKİYE NEDEN OLDU

İzmir'in Menderes ilçesinde gerçekleşen 7 yaşındaki bir çocuğun sünnet düğününde yer alan görüntüler sosyal medyada olay oldu. Düğünde sahneye çıkan dansözlerin twerk dansı yaptığı görüntülerin yer aldığı videonun sosyal medyada paylaşılmasının ardından sosyal medyada büyük tepkilere neden olan sünnet düğününe ilişkin soruşturma tamamlandı.

Skandal sünnet düğününe dava açıldı: Dansözler ve çocuğun ailesine 6 aydan 10 yıla kadar hapis isteniyor

6 KİŞİ HAKKINDA DAVA AÇILDI

İzmir Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame ile skandal görüntülerinin sosyal medyada yayımlanmasının ardından gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından serbest bırakılan 7 yaşındaki çocuğun babası F.K., annesi T.K, amcası H.K.'nin "Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali" suçundan, videoda görülen dansçı G.K. ile 2 dansçı arkadaşının ise "Çocuğun Cinsel İstismarı" ve "Hayasızca Hareket" suçlarından cezalandırılması istendi.

KANUN MADDESİ NE DİYOR?

Hayasızca hareketler suçu Türk Ceza Kanunu Genel Ahlaka Karşı Suçlar başlığı altında 225. Maddede "Alenen teşhircilik yapan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır." şeklinde düzenlemiştir.

Çocuğun Cinsel İstismarı suçlaması ise TCK md.103/1'e göre mağdurun on iki yaşını tamamlamamış olması halinde (basit cinsel istismar durumunda) 10 yıldan, sarkıntılık durumunda 5 yıldan az olamaz.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Menderes İzmir Haberler

500

Yorumlar (47)

Soul edge:

İmam çocuğu istismar eder mersinde içeri atılmaz, hatta görevden alınmaz, dans 10 yıl akadalet işte!!!

36
20
yanıtYanıtla
hia:

saçmalama istersen

yanıt2
yanıt10
ADINIZI YAZUNUZ:

HADI LAN

yanıt2
yanıt10
adalet sadece senden olanlara var:

bu videoda olanlar ailenin ayıbıdır tartışılır ama iş ceza vermeye hele ki 10 yıl falan konuşuluyorsa, devletin desteklediği vakıfların çocuklara yaptığı ve kanıtlanmış istismarlara tek ceza çıkmazsa ''bi kere olmuş uzatmaya gerek yok kurumun adını lekelemeye gerek yok'' denirse kusura bakmayın bu ülke 1 arpa boyu yolu katemez bu zihniyetle

20
0
yanıtYanıtla
abc:

Bu kadına gelinceye kadar, Bu ülkede dansözlük diye bir meslek var. Televizyonlarda, düğünlerde kadınlar oynatılıyor hemde daha çıplak. Kimse yadırgamıyor ? İlginç bir memleketiz.

16
0
yanıtYanıtla
t:

aynen n

yanıt0
yanıt0
GÖZ ZİNASI LANETLENME NEDENİDİR:

-AVRET YERİNİ AÇANA, BAŞKASININ AVRET YERİNE BAKANA ALLAH LANET ETSİN. . . . . . . . -HADİS-İ ŞERİF

12
4
yanıtYanıtla
Sinan:

sen hangi cesaret ile Yaradanin ismini aniyorsun ? yok mu sende o korku?gendi colugunu cocugunu egit, gelmis dedikodu magazin haber sitesinde dindersi veriyor

yanıt1
yanıt2
ZİNA BÜYÜK GÜNAHTIR:

-KADINA ŞEHVETLE BAKANIN, GÖZLERİNE ERİMİŞ KURŞUN DÖKÜLÜP , CEHENNEME ATILIR. . . . . - HADİS-İ ŞERİF

11
3
yanıtYanıtla
maden tek tük arama belki bulur:

memleketin nüfusu temamiyle cehennemlik; muhterem müftü hazretleri

yanıt5
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title