Siz bizi şampiyon olunca görün

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Siz bizi şampiyon olunca görün
A
a

Futbol tarihine damga vuran Hatıra Bileti Kampanyasına destek verenlere dün Es Es yönetimi plaket verdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
            Eskişehir'de 'şaka gibi' görüntü!
Giresunspor maçı öncesinde gerçekleşen törene Eskişehir İş ve siyaset dünyasının tanınmış simaları yanı sıra çok sayıda taraftar da katıldı.
 
Tören düzenlendi
Taraftar Hakan Üresin’in fikri ile Giresunspor karşılaşması için hatıra bileti kampanyası başlatılmıştı. 26 bin hedefi ile çıkılan bu yolda hedefe ulaşıldı ve tam 26 bin bilet satıldı. Hatıra biletine maddi anlamda büyük destek veren iş adamlarına, kurumlara ve birçok taraftara, Eskişehirspor Yönetim Kurulu tarafından hatıra bileti verildi. Atatürk Dış Sahası’nda yapılan etkinlik görülmeye değerdi.
 
ETO’dan büyük destek
Hatıra Bileti Kampanyasına Eskişehir Ticaret Odası’ndan büyük bir destek geldi. Ticaret Odası dün tam 3 bin bilet alarak camianın takdirini topladı. Ticaret Odası Başkanı Metin Güler yaptığı açıklamada, “Biz her zaman şehrimizin en önemli markasının yanındayız. Eskişehirspor’umuzun yeri burası değil. İnşallah tüm şehir kenetlenerek bu takımı Süper Lig’e çıkartacağız” dedi.
 
Şüpheniz olmasın
 Düzenlenen plaket törende konuşan Halil Ünal, “Ben bu kulüp sayesinde pek çok kıymetli görevi üstlendim. Bugün yeniden bu kulübün başkanlığını yapma şerefini taşıyorum. Şundan emin olun ki sizin kıymetinizi biliyoruz. Siz bu kulüp için her şeyinizi feda etmeye hazır olduğunuzu kampanya biletine gösterdiğiniz. Bizlerde size her şeyimizi vereceğiz. Bu takımı şampiyonluğa ulaştıracağız” dedi.
 
“Veda değil, yeniden doğuş”
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Hatıra Bileti Kampanyasına katkıları bulunanlar için düzenlenen plaket töreninde, “Atatürk Stadı’na veda ediyoruz diyorsunuz. Ancak bu bir veda değil. Bir yeniden doğuş. Eskişehir her zaman şampiyonluk elde edebilecek bir şehir olmuştur. Bu topraklar tarihi açıdan da bu özellikleri taşır. Bu şehir, bu taraftar şampiyonluğa ulaşacak” ifadelerini kullandı.
 
Bu son maç olmasın
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği başkanı Murat Diri düzenlenen etkinlikte şunları söyledi;  “Atatürk Stadı’na veda edelim diyoruz ama biliyorsunuz ki Bandırmaspor karşılaşmasında açık tribünde yer alan taraftarlarımızın cezası henüz bitmiyor. Biz yeni stadımızı hep birlikte açmayı çok istiyoruz. Bu nedenle Eskişehirspor Yönetimine bu talebimizi ileteceğiz.”   Murat Diri ayrıca, Hatıra bileti Kampanyası’nın fikir babası Hakan Üresin’e plaket takdim etti.
 
Şampiyonluk kutlaması gibi
Giresunspor karşılaşmasını cezası nedeniyle tribünden izleyemeyen taraftarlar maçı Atatürk Dış Sahası’ndan takip etti. Eskişehirspor ve ES TV iş birliği ile hatıra bileti alan taraftar, ES TV Mobil Led Ekran arabasından maçı izledi. Galibiyetin ardından Siyah Kırmızılı futbolcular soluğu taraftarların yanında aldı. Burada şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar ve futbolcular adeta şampiyonluk ateşini yaktı.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi