Sizi Aldatanlar Allah ile Aldatmasın…

Ey insanlar! Allah’ın yeniden dirilme vaadi haktır, gerçektir; öyleyse, sakın şu dünya hayatının sahte cazibesi sizi aldatıp Allah’a kulluktan alıkoymasın! Hele hele o aldatıcı şeytan ve dostları, Allah’ın ayetlerini çarpıtarak veya Rabb’inizin şefkat ve merhametine güvendirerek sizi Allah ile aldatmasın! Fatır Süresi 5

 Rabbimizin ayeti kerimesinden anladığımız kadarı ile birileri bizi Allah adına aldatabiliyormuş.

İşte Allah adına bizi aldatanlar tabii ki Aldatırken şeytandan farklı olarak İslami değerleri kullanarak yapacak, bu nasıl olur İslam kisvesi altında İslami değerleri kullanarak “siz buna ister hoca deyin, ister abi deyin, ister şeyh deyin, ister Kutbul azam deyin, ister çağın bedihi deyin..

Eğer siz aldanmaya hazırsanız, sizi aldatmak için Allah’ı bile kullanmaktan çekinmeyen hak görünümlü batıl yolcuları tarih boyunca olduğu gibi günümüzde oldukça fazla olduğunu görmekteyiz..

Hele iletişim çağının baş döndürücü bir şekilde geliştiği çağda insanoğlunun sadece uyuduğu anda iletişimden, soysal medyadan uzak kaldığı bir dönemde olduğumuzu düşünün.

Eskiden sokakta Arapça yazılı gördüğü sigara paketini kutsayarak en yüksek yere koyanlar bugün Sosyal Medyada Her gördüğü uyduruk aslı astarı olmayan, kimin tarafından üretildiği belli olmayan gerçekle alakası hiç olmayan her gördüğü şeyi aklı sıra sevap niyetine paylaşan ‘dinciler’ size diyorum bu yaptığınız Allah’ın size verdiği akıl nimetini kullanmadan yaptığınız işlerle sadece şeytana kulluk etmiş olursunuz..

Elin oğlu sizi aldatır da, kandırır da, dolandırır da saptırır da, ama siz sevap işlediğinizi zannedersiniz.

Bırakın bu akılsızlığı aklınızı kullanın büyücülere aldanmayın atın elinizdeki asaları tüm sahte yılanlar yok olsun ve büyücüler Musa’nın Rabbine iman etmek zorunda kalsın.

Ama eğer böyle gider büyülenmeye devam ederseniz başı sapık kelimesi eklenilen nice İslam kisveli şeytanlar çıktığı gibi sizi sevap diye yaptığınız yanı sıra büyüsüne kapıldığınız kişiler size şapkadan civciv de çıkarır, kuş da çıkarır, tavşanda, hatta fil bile çıkarır.

Sonuç olarak; (dinci) din tüccarlarına, aklını kiraya vermiş, hiç akletmeden, tefekkür etmeden, bulduğu her herzeyi din zanneden din bezirgânları size söylemek istediğim çok şey var…

Kerimde diyor ki “Allah aklını kullanmayanların üzerine pisliği boca eder” (Yunus 100)

Sizleri Allah’la aldatan görünür, görünmez şeytanlara, aldanan siz zavallılar.

Aklımızı başımıza, başımızı omzumuz üstüne, vahyi hayatımıza, Nebi’yi önümüze almamakta direnirsek, bekleyin daha neler neler çıkar.

“Allah aklını kullanmayanların üzerine pisliği boca eder”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum